Valakinek van tapasztalata mtz és légrugós, szintezős pótkocsi (16 t) kapcsolatáról? Egészséges az? A vontatásba belefér (16400) de a levegő ellátástól félek. illetve a kétkörös rendszer kialakításától a traktoron.
Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata? merjek ilyen pótot venni vagy inkáb hagyjam.
én héteres számozott kábelt használok a biztosíték táblától hátra a lámpákig meg a világítás csatlakozóhoz a csatlakozóhoz szám szerint kötöm a vezetéket a 7-es csatlakozóhoz a zöld sárgát
a rajzon szereplő színkódok a hét színű vezetékhez tartoznak
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. 7 pólusú dugaljt szabályosan, hogy kell bekötni? Mert itt aztán minden pótkocsin máshogy van kötve minden, ezért kérem a hozzá értő segítséget aki tudja a szabályos bekötést egyszerűen paraszti nyelven. Ilyen jelzések vannak a dugaljon: 1/L, 2/54G, 6/54, 3/31, 4/R, 5/58R, 7
Az adagolóján van egy olyan trükk,hogy még nem áll fel a motorolaj nyomás addig az nagyobb töltésen dolgozik( a könnyebb inditás végett).Valahol ott lesz a gond.
6 hektár földed van. Egyik nap letárcsázod az egészet, a másik nap lekombinátorzod és kész. :) Mindened megvan....föld,tárcsa,kombinátor... jó őszi szántás és gazdag talaj után nem kell csutkát felhoznia...
Jó ideje, hogy nem jártam már itt a sok dolog miatt. Hoztam pár képet a készülő 50-esemről. És egyben segítséget is akarok kérni tőletek. A fülke belsejében voltak feliratok a sárvédő oldalán és hátul a tankon, ha esetleg valakinek lenne fotója ezekről amik még jól kivehetőek azt megköszönném! :-) Valamint keresek az utolsó két képen látható hátsó lámpákat és első keréksúlyokat is. Segítségeteket előre is köszönöm!
Sziasztok! tudom, hogy nem mtz de talán tudtok segíteni. Zetor 12045 nél miért van az ,hogy melegen is nyélgáz és hidegindító kell neki, hogy elinduljon? gázolaj szűrők ,csövek tiszták porlasztó csúcsok frissen beállítottak. Előtöltés lehet a rossz?
Azért,hogy ne hozza fel a csutkát,mert itt nem volt 20cm hó,mint a dunántúlon !
Azért akartem előtte megtárcsázni és kombizni!
Mifelénk így csinálják,hogy tárcsa utána kombi akinek két gépje van vagy nehéz borona és kombi és jöhet a vetés !
De kösz,sajnos szegény gazda vagyok és nem akarom fejleszteni jó lenne egy két munkagép csak vagyon
Gyűrűshenger ásóborona mélylazító és símító!
Jó lenne olcsón megszerezni,azért mondom,mert kell pénz másra is vegyszerr vetőmag napszámos gázolaj !
Ha lenne 30-50hektár akkor lenne 2-3 gép,és munkagépem minden!
Rokonom most vett egy gyűrűshengert Letákot azt nem tudom Törőtől vagy letáktól Hidrolikus de azok 5m kezdődik és legalább 1,5 Misi ,de ha talizok vele megkérdezem ennek 50hekije van és egy 820asa fiával dolgozik
Sima hengered sincs? Szerezz egy 2.5-3m D=400-as vastagfalú csövet,oszt öntsd be betonnal... a két vègébe tengelydarab, facsapágy, keretbe bele,aztán mehet...
Úgy ,hogy korához képest ,jó állapotban és megérje a pénzt!
Ma már orbitos vagy széles kerekü turbóst oldalváltóst érdemes venni!
max 2005ig azok jó kondrukciós!
Ja és ne legyen sok helyen megbontva a gép!
Ha én most vennék ami még nem volt javítva,nem az ,hogy rámodják,hogy ez meg az volt javítva ,és mikor szétszedet akkor meg nem volt benne az alkatrész!
Hallottam aki vett gépet,hogy 2000óra és 5 volt benne,és nem volt javítva ami kellett,csak sajnos nem lát benne amikor az ember veszi a gépet!