Szerintem most feketén-fehéren kiderült, hogy van egy szar minta a k-európaiaknak és van egy jó nyugatra. Gondolom az egyiket véletlenül Csehországban vagy Lengyelországban vették meg.
Ez a te feltételezésed, nem a "fekete-fehér" igazság.
Meg lehet-e tudni valahonnan, hogy egy gumigyártó mettől-meddig gyártott egy adott profilt (pl.: Falken Ziex ZE-914 Ecorun, Fulda EcoControl HP, Kumho Solus KH18)
205/60 R16 -os méretben keresnék nyári gumit (évente kb: 10-12e km, város-előváros), normál stílusban vezetek.
Alacsonyabb árfekvésű (de nem kínai noname) is érdekelne.
"a Pirelli Cinturato P1 Verde mintánál tapasztaltak nagy eltéréseket a szakembereket. A különböző helyeken vásárolt abroncsok annyira másképp viselkedtek, hogy a két autóklub szerint gyakorlatilag kétféle abroncsot forgalmaz ugyanazzal a névvel a Pirelli."
Szerintem most feketén-fehéren kiderült, hogy van egy szar minta a k-európaiaknak és van egy jó nyugatra. Gondolom az egyiket véletlenül Csehországban vagy Lengyelországban vették meg.
Ekkora keretből szinte minden kijön. Talán a Michelin nem. Látod, alább kaptál 20 alatt ajánlatot Contira meg Dunlopra, azokkal nem nagyon nyúlsz mellé. De nem tudom, milyen kocsira, milyen használtra kell. Szerintem egy átlag sofőrnek bőven megfelel a Vredestein is. Pirelli P7-et én nem vennék, a visszajelzések nagyon vegyesek róla, és annyiért van sokkal jobb gumi is.
Falken 914, meg Semperit speed life pl. De gyakorlatilag pénztárcafüggő. Ma voltam a zósanba, és van ilyen méretben Firestone. Gondolom a metro áruház is fog akciózni hamarosan.
Sziasztok! Városi 1.4 benzin szaladgálós kocsira vennék 4 új nyári gumit, nankang gumik nagyon death metalosak? :))) cx668 -as típust néztem, olcsón mérik 165/70 r14 méretben be lehet vállalni vagy abszolut felejtős?