Keresés

Részletes keresés

csiva69 Creative Commons License 2016.02.25 -1 0 188529

vihette volna a Csillagvirág klinikára Konrád dokihoz, ő is Afganisztánban szolgált :)

Előzmény: Mlle. Grenelle (188521)
bk_barát Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188528

Azért az is durva, hogy a Haller bandában bárki bármit elvét, a büntetés csak halál lehet... Mondjuk annyiból praktikus, hogy a halottak már biztosan nem beszélnek..

bk_barát Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188527

Azért az tetszett, hogy Peti nyakatekert virágnyelven próbálta Máténak beadni a kegyetlen valóságot, amire a kissrác  már rég rájött. András halálakor is volt vmi hasonló...

bk_barát Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188526

Tényleg nagy felelőtlenség egy ilyen súlyos sérültet egy óráig szállítani, addig bőven meg is halhatott volna. Egyébként se láttuk, hogy Rudi legalább bekötötte volna a sebet... Ez a "pár nap műlva kiderül, túléli-e" meg csak duma, a feszültség fokozására. Egyébként se az számít, hogy mennyire súlyos a seb, hanem hogy a karakter kiszáll-e sztoriból, de most már nagyon úgy tűnik, hogy nem..

Rudi Hallerrel viszont nagyon ügyes volt. Igaz IRL biztos nem vártak volna a gengszterek, hanem egyből lepuffantják, a telefont meg pláne nem adták volna a kezébe, pláne úgy hogy meg se nézik, nincs-e pl. a rendőrségre állítva. Ettől függetlenül végre egy izgalmas, jó rész volt... :)

Nóra viszont totál bekattant. Szegény Miki!

Geri Lehoczki Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188525

Igen az engem is :( 

Előzmény: RumBum (188524)
RumBum Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188524

Szerencsére még nem!De engem nagyon aggaszt,amit a Rudi haverja mondott neki Krissz állapotáról...

Előzmény: Geri Lehoczki (188522)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188523

Vettek pórázt a kutyinak?

Geri Lehoczki Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188522

Ezaz Krissz nem halt meg!:D Szép volt Rudi.Jól megszívattad a Haller band-ot.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188521

Krisz nem halt meg!

Haslövést kapott, és mint ahogy valaki itt megjósolta, valami orvos ismerősnél van Szlovákiában.

(Zárójel: haslövéssel kórházba szoktak kerülni, nem valami orvos havernál lábadozni... elsősorban azért, mert az a hashártya sérülése miatt nagyon rizikós dolog...)

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188520

Nórának vihogóban volna a helye...

Geri Lehoczki Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188519

"Krisszel van gáz".

Vagy:

-meghalt

-élet-halál között van

-vagy csak annyi,hogy meglőtték

Remélem,hogy a legutolsó és nem hal meg!

Beavis Butt-Head Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188518

Akik azé'mán'na, az életben ennyire nem gázosak, mint ahogy túltolták őket!!!

Jól mondod, ennyire nem! Sokkal gázabbak!

Előzmény: Törölt nick (188515)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188517

Igazad van, az "alapvető szabályokkal", szerintem már rég nem foglalkoznak a sorozat írói! :D

(Egy kicsit erről is írtam lentebb, talán, és én is hiányolom ezt, valamint az életszerűség hiányát)

Előzmény: Beavis Butt-Head (188514)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188516

Igen, én is így látom! :D

Főleg az "időhúzással" értek egyet!

Előzmény: Noirette (188513)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.25 0 1 188515

Én jobban szeretném, azt várnám, hogy inkább azzal foglalkoznának Fk írok,, hogy vajon hol hagyta Rudi a sebesült Krisztiánt, és nem azzal, hogyan mulatnak a bulizós buggyant nyanyák??!!

Akik azé'mán'na, az életben ennyire nem gázosak, mint ahogy túltolták Őket!!! :D

Különben is a Fk írók engem mindig meg tudnak lepni! :D

Azt hiszik, hogy mi mindent elhiszünk! De az is lehet, hogy ők nem foglalkoznak velünk, nem érdekli őket, hogy mi mit gondolunk, mit írogatunk a különböző topikokban. (Sokszor sokkal jobb ötleteink vannak, mint nekik!)
Úgy látom azonban, hogy Ők is csinálják a maguk dolgát, mi is "fenntartjuk itt a topikot", és lehet, hogy mi itt jobban szórakozunk! :D

Ezek után, hogy ilyen véleményem van, és kritizálok, miért is nézem én még mindig a sorozatot?!

Most már csak azért, hogy itt jól szórakozzak Veletek! :D

Komolyra fordítva a szót, tényleg, sok elvarratlan szálat hagynak a Fk írók maguk után, ránk bízva, hogy mi nyomozgassunk, mintha mi lennénk a krimi írók. Sokszor visznek félre minket a sorozatos emlékezetkiesésükkel, vagy addig húznak egy témát, mint ezt a karácsony előtti gyilkosságot, hogy közben elfelejtik az elejét, de legalább  visszanéznék majd, (hogy egy-két év múlva!! :D) ne keveredjenek ellentmondásba? amikor lesznek olyan kegyesek, és tudatják velünk, hogy ki a gyilkos! :D

A baj evvel az, hogy Ők is belegabalyodnak sokszor, és hibát hibára halmoznak, ami még azzal is párosul, hogy rettenetesen " életszerűtlennek " (jobb szót most nem találtam) jönnek le a történeteik.
Például: a börtön pszichológusnője (??) a börtönben (láthattuk!), "kihívó öltözékben" járkál a kiéhezett rabok között! (Na jó senki nem kapta még el!) :D

Tudjuk, hallottuk, láttuk filmekben, hogy a börtön személyzetének komoly egyenruhája van, semmiféle ingerlő viselkedés nem engedélyezett, a saját, jól megfontolt érdekükben. Szerintem.

Beavis Butt-Head Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188514

Nekem az nem világos még, hogy a többi jelenlévő fiatal miért nem kezdett el tiltakozni, hogy náluk a bulizás nem ilyen zenét és nem ilyen résztvevőket jelent?! Mindenki elfeledte volna azt az alapvető szabályt, hogy különböző társaságokat nem szabad keverni?!

Előzmény: Törölt nick (188510)
Noirette Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188513

Egyformán szörnyű volt a Laci+Gizi-féle "tréning" és a Fittlaborban tartott ÖTYE-buli is. Valóban Zsófi és a baba volt a legkevésbé fontos mindkettőnél. És egyetlen családos ember sem akadt, aki Tóbit lelkileg felkészítette volna az apaságra? Lacit nem igazán tartom hitelesnek e tekintetben (jó kérdés, ki lenne az...), ugyanúgy, ahogy Gizi sem egy mintaanyuka.

Ami a "teátrális" evést illeti, abban csak az tetszett, amikor Bözsi mama kikapta Vili bá' kezéből a tányért - lehet, neki is elege lett már önmagukból. :) Viszont teljesen nevetségessé tették Lucát, amikor leadta vészjelzést Alízzal kapcsolatban. Azt hiszem, mindkettőt ideje lenne "nyugdíjba küldeni".

Persze tudom, hogy ezek a viccesnek szánt szálak a időhúzásra és az izgalmasabb események közbeni"levezetésre" szolgálnak, de egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy egyik sem vicces már, inkább idegesítő.

Előzmény: Törölt nick (188510)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188512

Szerintem ez a baba valami orvosi oktatókellék, esetleg filmekben újszülöttet modelleznek vele, azok között akad ilyen nyomott fejű, alig kinyílt szemű. De mire hazakerül a kórházból, addigra már az átlag csecsemő kinézete mindegyiken megvan, ha egészséges, függetlenül hogy hány hónapra és hány kilóval született. A szülői teendők meg már csak azokon kerülnek elő...

Előzmény: Mlle. Grenelle (188508)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2016.02.25 -1 0 188511

Azért nem jut az eszükbe, mert ők olyan társadalmi konvenciókat és elképzeléseket próbálnak visszaadni a sorozatban, amik az átlag célközönség fejében élhetnek, akik között azért elég sok a mondjuk ki, prosztó!

Előzmény: Mlle. Grenelle (188505)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188510

Én még a "Laci-Gizis, apukás oktatást" sem hevertem ki, és máris itt van következő buli! :D

Yupiiiééééé, buli van! 

De most komolyan, kellett ez nekünk?! Komolyan gondolták a Fk-írók?!

Hát igen, komolyan!

Azt, hogy Margó nagymama lett, megünnepelhették volna úgy, hogy nyugodtan kihagyhatták volna belőle "szegény, félszeg" Tóbiásunkat. Mire volt jó, hogy egy csomó idős ember dajdajozgatott (Tóbiás, mint "kispapa" nem számított!), ha meg szóltak hozzá, akkor meg a nemi identitását boncolgatták, ordenáré módon.Tóbiás helyében, véget vettettem volna a zenének, és "haza mentek" volna a "legények!"

Szerintem!

Én inkább a babára lettem volna kíváncsi, de babáról, mamáról egy árva szó sem esik, semmi meghitt, izgatott készülődés, tervezgetés, hogy hogyan is lesz, ha hazajönnek. Az aggódásnak, féltésnek a legkisebb jele sem volt, hogy milyen állapotban vannak, akár az anya, akár a picurka, aki mégis csak két hónappal előbb jött a világra, vagy nem?!. 

Igen fontosabb volt a buli, meg szegény Vili bácsi "teátrális" evését néznem. Nahát. :D

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188509

Szerintem valaki az írók közül olvasott vagy hallott az Airbnb-ről, és ezt próbálják beletuszkolni Bözsi mama és Vili bácsi közreműködésével a sorozatba...persze olyan magyaros - BK-s módon...

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.02.25 0 3 188508

Ahhoz a babához hasonlót én egy horrorfilmben láttam...

Rettenetesen néz ki.

A babás jelenetekkel a fő baj az, ahogyan kivitelezték őket. És ahogy MaciLaci és Gizi "játszik"...vaaahhhh... Pedig állítólag színészek, de itt csak a ripacs szintjét hozzák.

A boszorkánysereglettől kirázott a hideg, pláne, ahogy viselkedtek... az a "buli" a mulatóssal meg a becsípett öregasszonyokkal pedig egyértelműen a BK egyik mélypontja volt.

Bözsire és Vili bácsira nem is nagyon lenne szükség a BK-ban, de rájuk erőltették ezt a humor-vonalat, és senkinek nem tűnik fel a stábban, hogy amit művelnek, az egyáltalán nem vicces, sokkal inkább irritáló.

Azt a tavat is megnézhetnék már... azzal is előbbre lennének, hogy tudnák, miről van szó. És a hasznosításán is el lehetne gondolkozni... 

Előzmény: Ilhilla (188499)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188507

Szerinted van nekik összevonva annyi eszük, hogy erre rájöjjenek?

Van a csudát!

Könnyebb a konyhaasztal körül ülni, sápítozni, meg hülyeségeket beszélni...

Kezdem sajnálni szerencsétlen kutyát is... egyébként egész helyes.

Előzmény: szévike (188500)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.02.25 -2 1 188506

Én csak simán a falra mászom tőle.

Előzmény: bk_barát (188503)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188505

Hát tudod, egy olyan jelenetért, amikor Tóbi egy kézisúlyzóval szétkergeti a boszorkánygyülekezetet, önmagában megérte volna megnézni az esti BK-t (reklámblokkal együtt).☺

Hogy ilyenek miért nem jutnak az írók eszébe???

Előzmény: Beavis Butt-Head (188502)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2016.02.25 -1 1 188504

Én csak nézek tőle magam elé gyilkos tekintettel és befogott füllel, vagy megpróbálok egy csendesebb helyre menekülni. Csak ott Murphy szerint általában hideg van vagy bagószag...

Előzmény: bk_barát (188503)
bk_barát Creative Commons License 2016.02.25 -2 1 188503

Nem beszélve arról, hogy a mulatóstól kiráz a hideg... :P

Előzmény: Beavis Butt-Head (188502)
Beavis Butt-Head Creative Commons License 2016.02.25 0 1 188502

Az a tegnapi "buli" márpedig még nagyobb mélypont volt, mint a műbaba vagy amikor Lóbeltre akartak emlékezni az udvaron. Én úgy tudom, hogy ilyenkor könnyfakasztó tejfakasztó szokott lenni, ami viszont egyértelműen kanbuli, és az tényleg akkor van, amikor még az anya nem jött haza a gyerekkel. Egy régi haverom is apa lett pár hónapja, nála is ilyet csináltunk, de ott csak szolidabb iszogatás ment, amúgy a szokásos beszélgetés a közös érdeklődési témában, ahogy máskor is szoktuk.

Az amerikai filmekben szokott lenni a babaváró parti, az szokott ilyen családi zsúr lenni, még a születés előtt, ahol természetesen az anya is ott van. De ott sem az van, hogy a sok ocsmány öregasszony (már az is vészjósló, ha valakit Csöpinek hívnak) beszittyózik, aztán bömbölteti a mulatóst. Már ennél az indításnál is be kellett volna keményítenie Sebaj Tóbiásnak és egy kézisúlyzóval szétkergetni a bagázst, nem megvárni azt, hogy a nagy nyilvánosság előtt lebuzizzák... vagy mikor ez megtörtént, akkor leállítani a "zenét", és kijelenteni, hogy a "bulinak" vége, nem neki elrohanni...

Beavis Butt-Head Creative Commons License 2016.02.25 -1 0 188501

Hangyának viszont nem áll rosszul, hogy kiegyenesítette a haját, még ha ezzel nagyon is hasonlít ZsóFikára. Meg most az is feltűnt, hogy azért került rá némi plusz súly, igaz, még a kellemes mennyiségben...

Előzmény: janderka (188498)
szévike Creative Commons License 2016.02.25 0 0 188500

Főleg, ha kiderül, hogy 400 ezerért telepítettek bele halakat, akkor azért rájöhetnének, hogy az a tó nem egy fürdőkád és nem arra van, hogy Vili bácsi kéthetente belelógassa a csalit. Oda mások is járnak, azzal bevétel van, de jócskán munka is. Ezek meg ott ülnek a konyhában és nem csinálnak semmit, még csak tervezés szinten sem.

Az a szerencsétlen kutya is... Madzaggal a nyakában. Nem igaz, hogy senkinek nem jut eszébe, hogy vegyenek egy pórázt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!