Üdv! A HTML megy de sajnos a javascript tudásom a béka segge alatt, ha valaki segítene merő kedvességből azt értékelném. egy function-t kellene megírni. Legyen ez a napi jó cselekedet ;) Előre is köszi!
/* Ezt a függvényt kell megírni. Az űrlap 'ev' és 'ho' mezőinek alapján kéne feltölteni a 'naptar' azonosítójú táblázat 'napok' részében lévő cellákat a megfelelő napok sorszámával.
Ha futtatom, nem történik meg a form reset. Ha simán kiveszem a reset részt a toggle callback-jéből, akkor megtörténik, de látható, mert azonnal lefut az animáció elindulása után.
Már szétgugliztam magam, de mindenhol azt írják, hogy a fenti script a jó módszer. Akkor mi a gond?
Szomorúan hallom. Persze megtehetnéd, hogy beidézed a releváns programrészt meg a hibaüzenetet/hibajelenséget, csak vigyázz, mert a fórum megfelezi a \visszaper jeleket: ezt írod be: \\\\ és ez lesz helyette: \\
(Persze ezt így kellett beírjam: ezt írod be: \\\\\\\\ és ez lesz helyette: \\\\)
Egyesek csodát várnak a jquerytől ... én nem vagyok annyira elájulva tőle, bár kétségtelen, hogy a szervernek való adatküldés, illetve a válaszok feldolgozása sokkal egyszerűbb. Más gyakorlati hasznát egyelőre nem látom.
De ha beteszem feltételbe, hogy && (parseFloat($('#price').val()) <= parseFloat($('#onSalePrc').val())), akkor már nem. Pedig maga az összehasonlítás is helyesen működik (alert true false próba ok).
Kéne egy kis segítség a jQuery Validation plugin használatában.
Van három mező:
egy szám (price), ami mindig required;
egy dátum (onSaleFrom), ami üresen is maradhat;
egy másik szám (onSalePrc), ami ha üres a dátum (onSaleFrom), akkor üres maradhat, de ha van dátum, akkor kisebbnek kell lennie az előző számnál (price).
Na erre kellene összehozni egy feltételes ellenőrzést. Eddig jutottam:
Ezt egy fórumból vettem (a doksi nem foglalkozik a témával), de nem működik. A validation lefut (tehát a szintaxis jó), de nem követeli meg az onSalePrc mezőt akkor sem, ha az onSaleFrom nem üres. És még sehol nincs az összehasonlítás a price és az onSalePrc között... Szerveroldalon persze nem gond az egész, de minek van validation az utasoldalon, ha nem tud mindent..?
Üdv! JavaScript programozói segítségre van szükségem! Legfeljebb 2-3 órás munkát igényelhet a probléma megoldása!
Teljes egészében kell lemásolni egy létező domain címen futó funkciót, gondolom a forráskódokból kihámozható a script nagyrésze, csak személyre kellene szabni azt, majd beüzemelni!
Kérlek jelentkezz emailben, és ott megbeszéljük a részleteket: pejalev[KUKAC]gmail.com
Vagy írsz egy függvényt, aminek a paramétere egy string, amely az indexeket tartalmazza vesszővel elválasztva. Vesszőknél splittel feldarabolsz és a megfelelő indexű elemet kigyűjtöd.