Igy ahogy mondod. Hidd el az valo bele. En a sajat karomon tanultam meg. Leengedtem a "hig cart" es jofele 80w90-el feltoltottem amikor hozzam kerult eletem elso mercije es a valtot 150-160 varosi km-el ki is nyirtam...
Sziasztok. W124. 2.5 diesel motorhoz keresek sürgősen 2db GYÁRI olajos motortartó bakot. Csak gyári jó állapotú erdekel utángyártott semmit érő van nekem is. Köszönöm.
GRUNDIKÁM!!! megvagyon ,e,még a hengerfejem? A barátodnál jelentkeztem érte, de azt mondta nincs nála. Azt mondotta,hogy belerakta a BMW, csomagtartójában és hazavitted.
megmaradt 93-as w124es kaszni azaz váz+2 hátsóajtó,csomiajtó,teleoldaldarabok,hátsószélvédő,hátsó lökös,hátsó lámpák,hűtőrács,abs tömb,ülések,kék szőnyeg,műszerfal,automata kulissza, üzemanyagtank,plusz pár kacat még egyben 30e ft-ért vihető. vázon a 2 küszöb cserés többi ép,nem rohad. tetőablakos volt a kaszni. ívek nem rohadnak,nem gittesek stb. ne haragudjatok,de nem fényképezek stb,nekem útban van a lényeg hogy tűnjön el innen mert kell a hely a másik autónak.ha nem megy el,ami érték kiszedem a kaszni meg megy a vasba jövőhéten. CSAK EGYBEN így ahogy van.kizárólag telón keressetek ha kérhetném itt nem vagyok. 06303706697 írj sms-t visszahívlak. Szfvár mellett.
Szó sincs arról, hogy részt kellene venned. Úgy tudom a végsebesség 190km/h és elvártam volna, hogy egy olyan kocsi ami készült 3-4literes benzines motorral is, biztonsággal guruljon relatíve nagyobb tempónál is. Aggodalmatoknak örülök, de itt ez akkor tárgytalan.
Nem a típus mutat ujjat sosem, hanem a tulajdonosok! :) Bocsánat, de aki 170 felett szeretne télvíz idején téli gumival haladni, és ebben nekem is részt kellene vegyek, abban nem szoktam :D Valamint a 300D-nek a 170 nem a kissé több mint az utazója, majdnem a vége :)
A "kocsival nyaralás" nyomán jutott eszembe. Nálunk mindig enyém az utolsó szó..."igen drágám". Igaz, hogy van 3 autóm ami klímás, de mi a nem klímással(igaz a tolótető elektromos) megyünk augusztus elején Thasosra. 1991es W124, 300D. Szeretném a kocsit az utazás előtt átnézetni olyan szakemberrel akinek a típus újat már nem mutat! Tudom nem kimondottan az utazósebessége, de 170Km/h után olyan mintha kifogyna az út alóla. Elkönnyebbedik a kormány és bizonytalanná válik az útfogás, imbolyog a kocsi. A párom szerint ez azóta van amióta a régi 200D-ről örökölt téli gumik vannak feltéve. Nyáron természetesen visszakerülnek a 16os kerekek, de mégis nyomaszt a jelenség. A gumik egyenletesen kopnak, nincs félrenyalás. Vájt fülű nőm számomra nem érzékelhető zajokat is hall a motorból(néha) "porlasztócsúcs,motortartóbaktörés,jajistenem tönkre tettem". Ennek véget szeretnék vetni! Igaz augusztusig bőven van még idő, de szeretném valamikor a közel jövőben értő szakemberre bízni a Mercedest! Biztos nagyon nehezek lesznek a napok amíg egy abszolút nőnek való Seat Ibizát kell majd hajtania páromnak, de el vagyok szánva. 100 szónak is 1 a vége, ha érzed magadban az akaratot bevállalni egy nehéz esetet, kérnék egy elérhetőséget! Üdvözlettel: Török Tamás.
Itt azt állítják amit tegnap írtam, a nyomóelemek résolaját/veszteség olaját, ehhez szoknak a Boschnál sablont használni, és ezekkel hangolják össze a mindenkori állás/mennyiséget.
W124 nél mit jelent a komfort? Ha elfordítva tartod a kulcsod bezárja az ablakokat meg a tetőt? Az automata ablak lehúzás is bele tartozik? Utólagos gyári hátsó elektromos ablakok bekötésekor vinni fogja már kulcsfordításkor felfele az ablakokat vagy van valami trükk még? És a hátsó ablakok is autómatán lemennek?