Somogy, Tolna és Baranya megye közlekedése, beleértve Pécs, Kaposvár, Szekszárd és a többi város helyi közlekedését és a helyközi járatokat is, legyen szó buszról, vagy vasútról.
Nem követtem az eseményeket a pécsi Ikarusok sorsát illetően, meg tudná valaki mondani mi a helyzet most a Tüke Busz leállított gépeivel? Egy részük újra forgalomba kerül?
Pécs állomáson nem lesz kereszt, mivel nem jön vele szembe semmi, ezért nem áll meg. Ha minden jól megy, akkor a 802 után fog menni, úgyhogy, a fotózási hely függvényében 10.30 - 10.40 körül foglald el a helyet. Én valszeg ismét a Megyeri úti felüljárót választom.
AZ IC kocsik száma véges, erősítésnek már nem jut. Pl. ha 10-67 esik ki, akkor vagy nincs helyette semmi, vagy a Keleti ad bele 1. osztályt, jő eséllyel 19-91 Avmz-t, amiért szintén nem rajonganak az utasok, bár elvileg az a korszerűbb. Amúgy a 10-67 és 20-67 sorozatú kocsik jóval idősebbek, mint a legöregebb DDKK-s távolsági kocsi.:-)
Igen, ma utaztam vele. :) De azért köszi hogy szóltál. :) De én nem eltolható ablakot láttam benne. Igaz, nem is nagyon figyeltem. Azért hiányzik az elejéről az ismertető jelei.. :(
Kicsit mókás volt,hogy elvileg IC,aztán meg szinte több a nem IC kocsi benne(de az IC kocsik külső kinézete is a leglerúgottabb állapotban levő távolságit járó buszokat idézte sajnos). :)
Mintha te kérdezted volna múltkor:GBS-083 elkészült és visszakerült a helyére(a gemences stílusú bukóablak helyett elhúzható ablakot egyelőre nekem szokni kell)
JLW-474-->MYR-679
MYR-679-->JLW-474
MNY-827 helyett egyelőre az FLX-236 van(ez a lerúgott gép nem tudom hogy bírja majd a napi 400 km-eket)
"Hozzátette, az ezzel kapcsolatos tájékoztató meg is jelent, és elérhető a BIOKOM honlapján. "
A dolog szépséghibája, hogy amikor nagy lelkesen elkezdték promózni az új kártyát, akkor erről még nem esett szó sehol, sőt még a BIOKOM honlapja sem játszott ez ügyben.
Ha már szóba jöttek a vonatok:múlt héten láttam az egyik IC-t:1 1. osztályú,2 2. osztályú IC kocsiból és 3 Halbiból állt a szerelvény.Na most a Halbikra is ugyanannyi a hely és pótjegy,mint az IC kocsikra?
Csak azért tettem fel a kérdésem, amire nem volt megnyugtató a válasz, mert ha eleve képezünk belőlük donort, akkor úgy gondolom azokat nem kellett volna lezöldíteni donor állapothoz, meg ha jól tudom mind kapott magyar rendszámot, ami szerintem szintén nem kell a telephelyen bontáshoz.
Miért, mióta feltétel felénk, hogy ne legyen üzemképes egy donorjelölt busz? A BKV-nál nem egy, nem két nullkilométeres kocsi lett már "kannibalizmus" áldozata. Nem akarlak lelombozni a kárörvendésben, de mivel közel sem lesz szükség ennyi szólóra, valószínű a 115-ből néhánnyal eleve ekként számoltak.
Azért kell emelni mert a PTKE szopódó hálózata a 0% béremelés és az olcsó gázolaj mellett is elvitt kétszázmilliót. Idén is 0% az ajánlat létszámhiány mellett. A Volvók vásárlása is nagyon érdekelne. Mire ment el a 3.5 milliárd?