Változó a súlyterhelésük is de +25-30 kiló meglenne ami nekem jó. A hatótáv nem túl sok de visszafelé már üres elvileg....nem akarom turbózni vagy ilyenek, munkabicikli lenne. Terményekkel a piacra.
Vagy : Elektromos kerékpár és alkatrészei tekintetében kérjük forduljon az alábbi címekhez:H-6000 Kecskemét, Mindszenti krt. 32. Tel.: +36-76/505-154 Tel./fax: +36-76/419-990 Email: vlmkereskedes@gmail.com
SEGITSETEK. Sajnos megsérült a Tornádó TRD 101 kerékpárom akkumulátor doboza. Ideiglenesen összetekertem ragasztó szalaggal. Hosszútávon ez nem megoldás. Hol tudok beszerezni új tartó dobozt.
Szeretnék egy egycellás LI-ion töltőt beszerezni, mivel már sokadik alkalom hogy van pár LI-ion vagy LI-Po akkumulátorom Laptopaksiból, vagy innen-onnan. (Nincs hozzá BMS, töltő elektronika vagy bármi, csak a hengeres cella), és mivel nem értek annyira ezekhez, nem szeretnék valami hulladékot venni ami fél év után meghal, vagy éppenséggel csak simán nem jó.
(Budapesten vagy 10km-es környékén gondolkozom személyes átvétellel)
Én igazából azt sem tudom minek az az elosztó neked?
Még az is hülye volt aki kitalálta hogy több akkut tölthess egyszerre,ugyan is az RC világban össze vissza vannak merítve a komplett akkuk,mikor rádugsz több akkut,amelyik már fel van töltve kisüti hogy a lassabbak is utol érjék magukat.
úgy ahogy van azt az elosztót dobd ki a szemétbe és kösd rá az 1 db akkudat fixen a töltőre.
A gond nem ott kezdődik, hogy mit hova dugok, hanem leginkább ott, hogy már dugni sincs mivel! Ezt értheted szó szerint és átvitt értelemben is!
Papás-mamás csatlakozó- gondjaim vannak, a kiszemelt elosztótábla akár eredeti állapotában is képes lehet a nekem szükséges feladatok ellátására, ezért fogom Misi barátunktól megvenni a számára felesleges eszközt.
Mivel a Bionixnak egy saját vezérlője van egy saját motorjához, így nem biztos hogy ráhúzható ez a rendszer minden másra, főleg nem egy "kommersz" vezérlőre!
Azért hogy hová kell helyezni, az erősen függ a pólus(pár)számtól, mágnesek darabszámától,a tekercselés módjától és vasmag kialakítástól. Mert hogy ebben vannak eltérések.
Persze van egy általános "alap konstrukció", amit több városnyi kínai gyár gyárt, de az említett motoron fogalmam sincs arról, hogy ez hogy alakul.
Amiről te írsz az jellemzően nem megvalósított kategória egy elektromos kerékpár kategóriánál, mert ehhez nem kicsi szürkeállomány, matematikus és egyéb kell a szoftveréhez. Azaz nem lesz olcsó a vége.....
Belemehetünk ipari hajtásokba meg vektoros mezőorientált stb vezérlésekbe, de ebben a kategóriában ez felejtős, mert egy ilyen vezérlő ára nem occo..... Így jellemzően ebben a kategóriában nem is nagyon csinálnak még jelenleg ilyet. Hogy valamikor fognak-e azt nem tudom.... Egyébként ott is használnak azért általában jeladót, ha más nem egy fordulatszám - tengelyvégi jeladót, vagy akármit, mert azért az áram és fesz jelalakból kivadászni a dolgokat nem egyszerű, sőt esetleg bizonyos esetekben és üzemállapotban nem is nagyon lehet, csak "tippelni", vagy valamilyen algoritmus alapján kiszámolgatni, hogy mi várható.
Éppen ezért az ebben a kategóriában megjelenő sensorless vezérlők jóval egyszerűbb felépítésűek/történetek, legjobb példa rá az rc modellek témaköre (pedig már azokban sem egy túl egyszerű szoftver lakozik....). És így a nyomatékuk, üzemállapotaik, hatásfokuk stb is ennek megfelelő.