Szevasztok! Adott az én 1.3-as 40kw-os Felim. Nos ha cserélem a motorvezérlőt egy 1-el erősebb motor motorvezérlőjére, akkor picivel lehet erősebb a motor, vagy ez hülyeség így?
Szia! Valami nem kerek ezzel az autóval! Az évjárat 1995. a redszám meg HBN-031 az ugye 2001-től volt! Vagyis az utolsó sorozatos felicia! Ez az autó akkor külföldről behozott valószínűleg visszatekert Km órával. A másik ami feltűnt a légzsák, fordulatszám mérő. Ha jól tudom a gyengébb központi befecskendezős nem kapott ilyen felszerelést itthon(bár tévedhetek) Ráadásul ahogy a motorteret nézem ez még a favorit utolsó motorját kapta meg.
Aztán a tuningolt kerekek, meg a szélfogó matricák az elején:-)) szerintem nem érnek ennyit.
Bár lehet a tulaj már a veterán autóra hajaz az árral:-))
Sziasztok ! Felicia váltórudazatot hol lehet diszkont áron szerezni?
A hátramenet már kezd elmúlni, és ez így már nem jó. Alánéztem, a váltókar alatti részen van a probléma, de ha a komplett rudazat nem túl drága, akkor inkább nem legóznék azokkal a mütyürökkel.
Esztergomon túlra, szlovák oldalra is át tudok menni ha valaki tud ott jó boltot.
Igen olyan Fabiás lett a fény:) De amúgy a zöld sztem jó a szemnek, van a Fabia mellett a cégnél kereklámpás Polo is (végülis testvérek) na nekem annak a kék fénye b@ssza rettenetesen a szemem...
Szia! Az eredetihez képest most annyi a változás, hogy ha megnézed ezt a képet csak a műszerek értékei világítanak. De sötétebb az egész mint előtte! Vagyis nem veri szét a szememet ha éjszaka lenézek a műszerekre, mert nem világít minden csak az értékeke látni.
Öhö, azért találták ki a hibakódokat,mi? Csak ahhoz, hogy hibakód alapján vásárolj, az is kellene, hogy minden meghibásodásra legyen saját hibakód, és ne a lambda hibát dobálja be minden marhaságra. Az a gond, hogy az üzemanyag és levegő oldalon jelentkező minden hiba, akár a rossz gyertya is a kipufogógázt befolyásolja, a lambda meg ugye azt használja, és így azt jelzi hibásnak.
Az én csodám produkált annyi lambda hibát, amivel más autó szerintem elvan egész életében.
Kapott új NGK lambda szondát, de az sem oldotta meg a gondját, végül a benzinpumpa cserére javult meg.
Nekem kicsit furcsa, maga a szín túlságosan világoszöldnek tűnik a képen. Viszont szép, egyenletesen világítja meg. Neked mi a benyomásod, nem túl világos, megérte a cserét? Before kép nincs? :)
Szia! Lehet most nagyképűnek gondolsz DE én semmilyen körülmények között nem vennék bontott lambda szondát! Ezeken nincs számláló! Honnan tudod mikor megy az is gajra? Lehet csak 100Km! Én az univerzális NGK-t inkább javaslom! 4db vezeték lecsupaszít a gyári csatlakozó előtt a régi levág, lecsupaszol és összeforraszt! Nem kell egyetem 2db szürke fűtés a másik kettő meg értelem szerint és kész!
Na ma beraktam a LED égőket! Kis szívás volt vele mert pont ott vannak a ledek beleforrasztva a foglalatba ahol annak még rugalmasnak kellene lenni. Így párat a "méretre" igazítás után újra kellett forrasztani. A műszerfal hátsó világítása nappal is látszik de a fényképező ezt már nem érzékeli.
A fontos, hogy a töltésvisszajelzőt NEM LEHET CSERÉLNI! sajna a lednek az áramfelvétele 10,75mA így az pont elég ahhoz, hogy ne aludjon ki:-)) A többi mind normálisan világít! Az viszont elég erős idegeket követel, hogy milyen állásba helyezzük be őket! Én vagy 15-20 alkalommal vettem ki mire minden így világított: A második képen csak a töltés visszajelző ami hagyományos a többi mind LED.