A kapcsoló a B oszlopon lévő cuccba van építve, ahová az ajtó zárja beakad. Sajnos műanyagból van, és hajlamos elkopni. Meg lehet sufnizni, vagy lehet venni újat. Én annak idején megvettem, mert megfizethető áron van.
Igen a problémánk hasonló. Kapcsolóra gyanakszom mert pár csapkodás után van, hogy jó. Aztán van amikor menet közben gondol egyet és kapcsol lámpát. Nem gond mert az utastér lámpa kapcsolható, de a lábtér nem. Még adok egy tisztítást a panelnak is a lámpán mert a kislámpák is vacakolnak néha. Köszi a segítséget.
Bár nem tudom pontosan egyezik-e a problémánk, nekem menet közben csinál diszkófényt az autóba. Gondol egyet és ég. Aztán elalszik, villog, hunyorog stb...
Én is ugyan ezzel a problémával küzdök. Tudomásom szerint az ajtó "zárfogadó" részében (nem tudom hogy mondják szakszóval) van a kapcsolója. Ha nyitva van az ajtó, akkor is tudod ott működtetni. Bár, hogy mi okozza a problémát, még nem jöttem rá. :(
Kis segítséget szeretnék kérni, ugyanis teljesen új vagyok a propellerek világában. E36 compact 2000 évjárat. A belső világítás elég kaotikusan működik. Hol elalszik hol nem. Kérdésem a következő, hogy az ajtókapcsolót vagy annak megfelelő alkatrészt hol keressek az autóban?
Sziasztok! Valaki meg tudja nekem nézni, hogy gyújtásnál a kontroll lámpák között az üzemanyag visszajelzője ég-e? Mert szerintem kiéghetett. Köszönöm!
Állítható magasságú Koni, ha sportosat akarsz. Tudok is eladót, közel új, de az új ár harmada-negyedéért:) Persze a gyári futómű lehet olcsóbb így is ;)