Jóestét és boldog új évet mindenkinek.Tanácstalan vagyok csinálok egy egysebességes 210 -s nagybordást,de a visszaolvasások alapján nem találtam meg azt a hsz-t hogy hogy a körmöket le kell e vágni mindkettőről vagy csak a csőtengelyről.Most az összerakás után úgy néz ki hogy működik, csak a kerék nem mozdul hátrafelé.
Tegnap este egyedül voltam, így unalomból lementem a pincébe, befejeztem a blokkot és elkezdtem a tartozékok számbavételét. Még két garnitúra hiányzik, Csaba kolléga "biztos" helyre tette! Ilyenkor én 3 napig keresem és Ő meg leveszi a polcról 1 perc alatt.
.
Elhűlve tapasztaltam, hogy a 14 es lánckerék nem megy fel a blokkra, csak ha kivágok belőle! Így a hátsó lesz variálva.
Átérzem a helyzetedet. Én most is dolgozom reggel 5:40-ig. Utána alszom kicsit és remélhetőleg nem lesz jégpáncél az utakon, hogy az ország tulsó végéből meg tudjam a kocsonyás csapatot látogatni pár óra erejéig. :)
Én a Nyugati környékén dolgozom, szóval nekem is egész közel volt eddig. Viszont eddig sem sokat jártam hozzájuk mert a 10-órás nyitás sokszor 10.30 volt vagy még később és ezt csak hetente háromszor... Szóval ha meló előtt akarok beugrani hozzájuk az nem megy, meg meló után sem. Nekem marad a motoralkatresz24 és a postázás. Nem a futár 1000 Ft-ján múlik az életem, és így legalább rá vagyok kényszerítve hogy egyszerre sok mindent rendeljek :) Jó dolog a személyes kontaktus, de az esetek 99%-ában jobban tudom mit akarok mint a kereskedő. Inkább az a jó egy valódi boltban, hogy meg tudod taperolni a terméket mielőtt megvennéd vagy otthagynád. Ha épp nem egy sima R&M viszonteladóról van szó.
Kösz Árpi bácsi az infót tudom a számát a 30 BM est de nem hívom mert ugye nekem feltöltő kártyás teló van és német. Remélem nincs baj náluk holnap benézek hozzá délelőtt ha addig olvas a mester akkor jelezze van vagy nincs. Arra a hegyen is van jég Nadapra gondolok mert itt Gárdonyba és a mesternél Petenden nagyon télies havas jeges minden,viszont ma voltam Budapesten ott szinte semmi.
Azért az a hétfő, szerda, péntek is elég jól szelektál. Most rendeltem a https://webmotorsziget.hu/ tól. Árban korrekt, jó raktárkészlet, rugalmas szállítás 1 nap alatt. Persze nem lehet úgy turkálni mind a Szilágyi Pistinél.
Alap dolgokra jó az a bolt (tömlő, gyújtáskábel, benzincső meg ilyenek), de az csalódást keltő volt amikor nem volt benzincsapjuk (se tajvani se olasz se semmilyen). Szóval ott azért már lehet lukra futni babetta alkatrészekkel, de persze egy próbát mindig megér!