Duna-hídból épp nincs rengeteg. Konkrétan olyan, ahová diszkréten ki lehet menni anélkül, hogy rengetegen látnák az embert, az az északi vasúti híd (nekem úgy tűnik, ott forgatták a jelenetet).
Nappal érdemesebb kimenni, mint éjjel, mert kevésbé valószínű, hogy megszólítja az embert egy rendőr.
Viszont ki kellett volna menni a híd közepére, onnan jól belátható, hogy jön-e arra valaki, és amikor közel-távol senki, akkor ledobni a gyertyatartót.
Mellesleg nagyon utálom ezt a dagadt nyomozót. Úgy beszél a tanúkkal, mintha mindenki hétpróbás gazember lenne. Legalább az öregnek megadhatna némi tiszteletet...
Ádám nem csak aljas, de hülye is. Ha botrány lesz a bemocskolt joghurtból, Hanna rögtön tudni fogja, hogy csak ő lehetett a tettes.. Mellesleg nem emlékszem, hogy újra egy pár lennének, nem arról volt szó, hogy Ádám képtelen megbocsátani?
Peti vajon az edzo cuccat meg a szemelyi igazolvanyat is a taskaban hagyta? Elvegre Olivia nem biztos, hogy ismeri a taskat, nehogy mar ne tudja azonnal, hogy ki dobta vizbe. Ez a resz mar tenyleg a vicc kategoria volt, Vili bacsitol az egy hidas Dunaig.
Nem beszélve arról, hogy fényes nappal vonulnak ki a Duna partra, mikor bárki láthatja... Ahelyett, hogy mondjuk Peti a kabátja alá rejtve sétálna át sötétedés után a hídon, aztán a párkányra könyökölne, és beejtené a vízbe...
Peti képes sporttáskával bedobni a gyertyatartót, amit millióan láttak nála. Ha kipecázzák, nem lesz gond azonosítani. Nórika meg pont arról a hídról akar ugrani, amiről ezt jól lehet látni.
Én Attilára tippelek, gyilkosságügyben, másnak nem igen falazna Petya, csak Lizának és Attisnak.
Ezt el sem hiszem !!!! Természetesen csak 1 pontja van annak a nyomorult Dunának, ahol be kell dobni a "bűnjelet" ???? És Nórika is épp ott császkál, mily véletlen ! A másik baromság: TÁSKÁSTÓL ???? Egyszerűbb lett volna csak magát a gyertyatartót, na de miért várhatnánk bármi logikát ;-)
Értem én, hogy a forgatókönyvírók elő akarták készíteni a terepet a gyertyatartó megtalálására, de ilyen a világon nincsen. Mégis, minek dobták be a vízbe az egész táskát, amit mindenki ismer? Komolyan, minden karaktert hóthülyének állítanak be. Petit már régen, de az anyjának is annyi esze van, volt kitől örökölnie.
Ha úgy vesszük, hogy ő a gyilkos bűnpártolójának bűnpártolója, aki viszont a fia, akkor akár még mentesülhet is. De itt biztos nem erre gondolnak, pontosabban erre nem gondolnak a forgik, ráadásul én vagyok a hülye, hogy bármi ésszerűt várok a sorozattól. :-)
A 187395-nél lévő linkre reagáltam. Juli Petitől megtudja, hogy "segít valakinek a gyertyatartó elrejtésével", erre -mint jó anya- úgy dönt, hogy a legjobb helyen a Dunában lesz a bűnjel! Gondolom ezt ma, vagy jövő héten fogjuk látni. Ebben az esetben Juli is büntethető (lenne), de ez a BK!
Lemaradtam a tegnapi részekről, ezért nem tudom, hogy Juli mit tud, de ha azt hiszi, hogy Peti volt a tettes, és ezért segít eltüntetni a gyertyatartót, akkor nem büntethető.
Az eszébe sem jut Julinak, hogy a bűnjel eltüntetésében való részvételével ő maga is bűnrészessé válik? Nóra -ha meglátta őket- tuti milliómodszorra is megszakítja vele a baráti kapcsolatot!
M ügynök lebukott.Az ellenséges anya észrevette és faggatni kezdte különböző "kínzásokkal".Szerintem P ügynöknek a helyzetet nem így kellett volna megoldania,de alapjába véve jó látni Máté korához képest nagyon jól alakítja a szerepét.Egyébként Merlint már sosem látjuk viszont?
Azért az is érdekes, hogy Ádám micsoda "ármánybajnok" lett mostanában, ez már legalább a harmadik eset lesz, hogy olyasmibe ártja bele magát, amihez semmi köze.
Mondjuk ezt sem lehet kizárni - mármint hogy Liza a tettes után érkezett, csak akkor kérdés, hogyan menekült el a valódi elkövető, különösen, hogy olyan átjáróház lett Ludwig dolgozószobájából. Továbbá szerintem még tipikusabb az, amit Juli tett - hogy az áldozat állapotát szemléli meg, mint hogy a "fegyvert" vegye kézbe. De akárhogy is van, úgy érzem, hogy a tettes valahol a Schneider-Berényi családban vagy annak környékén keresendő - ebbe Ottót is beleértve.
Igen, én is fizikailag tartom alkalmatlannak Lizát erre az ütésre. Robi magasabb, erősebb, max. orvul tehette volna... De akkor ki volt, mert Rudi se, abban biztos vagyok... Még Ottóval vesztenénk a legkevesebbet, ő alig szerepelt, és amúgy is elment...
Ez a Juli is csak annyira való, hogy élősködjön az Attilán és hogy minden mondata után félig elmosolyodjon. Ezen kívül a síkhülye fiát próbálja menteni a börtöntől, mert ugye az a legfontosabb, hogy egy gyilkosság után senki ne legyen felelősségre vonva.