Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
De most még a kedvenceket is sikerült eltüntetnem:-(
Valami csökkentett Firefox újraindítással próbálkoztam, de minek.
Nem baj, ne kínlódjatok velem, elviszem egy közeli szervízbe, ott majd megreparálják. Persze csak pár kattintás, de azt tudni kell hogy hova kattintsanak.
Csak a jelszót változtattam meg, semmi máshoz nem nyúltam. Nem mondom, hogy az oldalon látott IT kifejezések 90%-a nem kínai számomra, de amihez egy mezei angoltudás elég, azon azért kiigazodom. Ahol változtattam, ott még ki is volt írva megjegyzésként, hogy érdemes az eredeti default felhasználónevet és jelszót megváltoztatni, szóval biztosan jó helyen jártam. :)
Amúgy sem mertem volna kikapcsolni a gépet anélkül, hogy ezt itt tisztázom. Ha véletlen gubanc van, net nélkül még segítséget sem tudok kérni tőletek. :)
De akkor minden oké. Marad a megváltoztatott jelszó. Felírtam biztos helyre, nem fogom elfelejteni.
Mi lene ha kipróbálnád? Ez csak a doboz felügyeletéhez kell és normális körülmények közt ilyen jelszót soha semmiképp nem hagyunk alapértelmezetten, mert csak.
Ez a jelszóváltoztatás egyébként változtat egyéb dolgokon? Úgy értem, ha most kikapcsolom a gépet, visszakapcsolás után ugyanúgy csatlakozik majd automatikusan a netre, mint eddig, vagy ezzel ott is kell majd jelszót megadni? Szerinted érdemesebb visszaállítani azt az admin-os default beállítást?
A tálcán a gyorsindító gomb megnyomása után kijön egy ablak, hogy " a kapcsolódás sikertelen " és vége.
Pár napja volt frissítve. Mivel az említett kvízpart.hu oldal csak FlashPlayerrel működik, azt is sikerült telepítenem, de azzal sem ment, így került az Opera is telepítésre.