Olyat kell venni, amelyiken 3 dolgot lehet külön-külön állítani: magasságot, rugó-előfeszítést és csillapítás keménységet. Az, ha akarod, még puhább, mint a gyári, vagy éppen magasabb is lehet annál.
Jó az csak hétköznapra semmi jelentősége. Mindíg az adott helyzethez útviszonyokhoz állítod, más egy hegyiverseny ,más egy pályaverseny, rally...utak minősége...
Ha ,rendben van a gyári M tech futómű teljesen jó a hétköznapokra és pályán is megállja a helyét ..ha , rendben van.
Nekem egyszer felújították egy helyen budapesten. 40 százalékosra csinálták. Postán intéztem. Visszavittem személyesen gariba és két ilyen félalkoholista kinézetű ember elkezdte nyomkodni kézzel a sárvédőt "nincs ennek semmi baja csillapít ez". Mutatom a papírt hogy kuka, kérem vissza a pénzem. Á a főnök nem ad csak úgy vissza pénzt. Gondoltam műszakira felújíttatom. Aztán vettem a bárdiba 4 sachs superturingot 60-80 ezer volt kb féláron.
Minden m es futómű cucctól csak jobb lesz egy E36. Mások lesznek a futómű szögek. Felújítathatod vagy vehetsz újat. Szerintem jó az ahogy a gyár kitalálta (kivéve a sima futóművel szerelt E36 magassága mert attól kiráz a hideg szinte kívánja az ültetést)
Jaja.:) havi 8000 km az 110-120 óra, amellett nem nagyon maradt idő kertészkedésre, térkő fűmentesítésre. Sajnos az egész kolóniából csak én szoktam késztetést érzeni, hogy rendet rakjak a ház körül, de az idén ez eléggé el volt hanyagolva.
Megvan egy újévi fogadalom.
Keresek új melót, mert így, ennyi melóval a kombi építgetése is csak hanyagolva lesz.
Tavaly előtt december 8-án vászonra kopott nyárival ugyanúgy rezonált nekem, gondolom az alacsony fordulat miatt. Nem szoktam csúszkálni vele, automata tds-el nem is illik. :D De sokszor van, hogy erősebben veszek egy-egy kanyart, és főleg taknyos úton ha zár a sperr akkor jön a rezonálás, ha olyankor gázt adok akkor elkezd kisimulni. Mondjuk mikor első alkalommal zárt össze, megálltam, mert azt hittem leszakadt valamelyik féltengely... :D