Annyiban spoileres, hogy elmeséli a film tán első félóráját, de nem lövi le a poénokat (arra gondolok poén alatt, hogy ki kinek a kije, kivel mi lesz, stb.). Mondjuk a "kritika" nagy része ez a szinopszis, úgyhogy minőségi kritikának nem mondanám. A szövegéből az jön át, hogy "hú, de jó", de végül csak B+-t ad rá.
Sejtettem, hogy lesz ilyen gyökér, aki erre fog asszociálni, mindenesetre nem ezért írtam be. És azt sem írtam, hogy szar volt, szimplán számomra nem hozta a várt hatást
szombat 10:30-ig nem olvasom ezt a topikot és semmi sw jelzésű tartalmat. nagyjából én érzem mi lesz szar, de mi is lesz jó a filmben. na, azt kell kimazsolázni:)
picit most vizsgálom magamat is, hogy mit is érzek most, a bemutató előtt, sokat vártam (mármint várakoztam, veletek együtt), de a PT után, meg mivel továbbra is aggaszt a sztori (amiről semmit sem tudok), valahogy ilyen relaxált állapotban vagyok, nem dobog hevesebben a szívem, mint máskor
azt hittem, h jobban fogok lelkesedni
persze lehet, h szándékosan nyomom el magamban, fene tudja
nem tudom, megint honnan jön ez az ordenáré hülyeség, hogy aki nem szereti a spoilert, aki nem szereti előre tudni a sztorit, aki nem újságcikkek formájában akar megismerkedni egy filmmel (pláne, amikor már csak három rothadványos nap van hátra a vetítésig) hanem úgy, mint a világ ÖSSZES filmkedvelő embere a sötét idők, az internetes KÉNYSZERES spoilerezés stb ELŐTT, hanem a MOZIBAN, amikor először tekinti meg, az nem élvezné a film esetleges további megtekintéseit?!?!?
egyben köszönöm, hogy még mindig figyeltek a spoilerezésre, én simán kibírom, h nem olvasgatom el a kihalványított részeket, meg szándékosan nem járkálok még háromezer másik SW fórumra, hogy ott is ezeket kelljen kerülgetnem
és az sem érdekel, ha kacsa az info, én még csak erről sem akarok meggyőződni, nem érdekel
meg mi van, ha mégsem az? majd csak akkor jövök rá, ha már láttam és lelőttem magamnak poénokat, de én a filmet akarom látni és nem excelben pipálni, hogy melyik hülye hírből melyik három info volt igaz és melyik négy meg kamu, meg utólag verni magamat, hogy "háhhhá, hát ezt MÁR RÉG tudtuk/nem tudtuk, akkor csak igaz volt/nem volt igaz az a bizonyos kiszivárgott forgatóköny" stb stb, ezeknek SEMMI közük a filmhez, a filmélmény(em)hez
Én is utálom a " hó, lespoilerezed a Transformers végét, köcsög " -szerű dolgokat, de neked is igazad van. A hatodik érzés csavarja, szerintem a Harcosok klubbjáé is, nagyot üt.
Ha valaki nem olvasta el a spoileres dolgokat eddig, mint MS, szerintem neki is rontana a szórakozásán, ha valaki bespoilerezne.
ha jó egy film akkor bármennyiszer meg tudom nézni, az első megnézés semmivel se szokott többet jelenteni nekem mint a többi
meg hát ügye vannak a filmek amiknek úgyis tudjuk a történetét, ha olvastuk pl a könyvet amiből készültek
sose értettem ezt a "húú micsoda csavar volt benne meg meglepetés" dolgokat... komolyan, akkor ezek az emberek szegények alig tudják értékelni a további megnézéseket? sajnálom őket