Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Árban nehéz mit mondani, de AMD ne, HP se. És az Intelből is harmatos gyenge ez a CPU, könyvelni való az ilyen gép, ha egyetemista, netezik rajta, meg majd valami szimulációt, akármit kell futtatni, el fog vérezni az a proci, én spórolnék i3-ig. Oprendszer nincs tisztaszoftver, vagy hasonló felállásban már? Üffél most vett akciósan, 109-ért Lenovo B50-et, i3-mal, igaz, oprendszer nélkül. Egy winnel olyan 118 köré alakulhat, annál kevesebbet szerintem nem szabad gépre szánni.
Egyetemistának (nem műszaki ) a kb. 80 ezer Ft-os kategóriában az alábbi kettő közül melyiket javasolnátok. Az fontos szempont volt, hogy legyen rajta legális Windows illetve benne optikai meghajtó. Játékok működése nem számít, abszolút nem gamer az illető. Esetleg valakinek személyes tapasztalat van? De érdekel más hasonló árú opció is. Köszi
Elmeséled történehtett-e előtte valami. Azán bluecreenview, Linuxos live CD-k, memtest, kondik, ventik, faszé kell 2 havonta leírni ugyanazt a mantrát. Öregszem, kezdem nem bírni, jöhetnének már a fiatalabbak elmondani ugyanazt.
Én tűzfalakban sosem hittem, no meg ha kérdez valamit, akkor júzernek úgyis el kell dönteni, engedélyez-e valamit, vagy sem. Aki erre rendes választ tud adni az viszont nem barmolja össze a gépét és amúgy is. Nekem az MSE teljesen jól bevált mindenfelé.
De ahogy látom ha a személyes véleményed nem is oszt sokat mások dokumentációval alátámasztott megállapításába azért bele tudsz kötni minden bizonyíték és tény nélkül... :(
Először is kínai leírásnak csak akkor hiszek ha ki is próbáltam.
Másodszor:
Features
G-SENSOR, GPS, VOICE CALL
Ha ez a 310x, a Pop7, akkor én ezt látom. Ha itt a voice call a hangvezérlést jelenti kínai angolul, akkor buktam a dolgot, ha nem, akkor meg megért egy próbát.
Nekem tényleg mindegy, én sem telefonálnék vele, de az én szakmám olyan, hogy a személyes véleményem nem sokat oszt.
Majdnem bekapcsoltam... Egy intel inside matrica van rajta. 2012-gyártás lehet a hátsó matrica szerint, ott van a W8 matrica is. Tesco-s vétel, a gazdája böngészésre és a lányával skype-olásra használja/ta, nincs is egyéb program telepítve, az alapon felül amit látok az Norton (gondolom, 'gyárilag'), meg Avast.
Leírásokban csak 2-3G mobilnethez való adatátvitelhez való dolgokat tud kezelni sim-el. Te találtál olyat ami alapján állítod hogy tud 2G CS beszédhívást? (nemcsak voip-ot?)
Kösz, de nem a boot-olással van baj, meg nem is újraindul. Betölt rendesen, megjelennek a csempék, eddig semmi. De amint valamit megnyitok rajta elkezdi 'újrafelépíteni'. Ha a tálcán van éppen, akkor azt építi fel végtelenítve.
Na, ez nem biztos, hogy így érthető... Szóval addig eljut, hogy megjelenik minden ikon az asztalon és a tálcán is, jobb oldalt egymás után az induló programok. Amikor kész van és elvileg használatra fogható lenne, villan egyet és újra 'felállítja' az asztalt és a tálcát, végtelen ciklusban. (Persze nem végtelen, mert ki lehet kapcsolni a gépet...)