Jó estét, kedves TT BaráTTok!
Megszólítottak, igaz gyáván, névtelenül...
Álljon itt az igazság:
Az előzményben található fotók mindegyikén az én munkáim láthatók.
Kísérleti vagy rontott (azaz nem tökéletes) modellek.
Vegyük sorba:
1. Borsodi - igaza van a névtelen kollégának, nem sikerült jól...
Mit tegyen ilyenkor az ember? Kiteszi a licitálós oldalra egy olyan fotóval, hogy a hiba jól észrevehető legyen...
Én is így tettem. Éppen ezért 1.- Ft-os aukció volt? Érted? 1.- Ft!
2. BITBURGER PARTYWAGEN - A képen látható BTTB Y kocsit pusztán azért matricáztam, mert kíváncsi voltam hogyan működik egy egész oldalas matrica. Igen így sikerült... Ügyesen észrevetted a hibáit, ez igen. Igaz, nem is titkoltam... Ez a modell az eBay-en kötött ki, EUR 1.- kikiáltási áron... Azért mert így sikerült. Sőt, képzeld el névtelen barátom, én hülye, a hibára külön felhívtam német baráTTaim figyelmét, sőt úgy fotóztam, hogy az jól látszódjon... Mekkora barom vagyok, mi? ellentétben azokkal, akik bolhányi képmérettel operálnak a licitálós oldalon... Neked elárulom, EUR 52.- lett a vége. Reklamáció nélkül, mert tudta mit vesz...
Ha már itt tartunk... az általad, kedves névtelen barátom, SILBERLING tetejű vagonként leírt kocsi helyes neve: M-Wagen.
Bizony, most tanultál valamit, mi? :)
Képzeld, közben vettem sok-sok darab M-Wagen-t, sőt már el is készült a prototípus.
De Neked ilyen nem lesz...:)
3. Kulmbacher Bierwagen - nem ismétlem magam, ez is ment az eBay-re, szintén EUR 1.- induló áron.
Én nem gyilkosnak mondom ezeket a képeket, hanem a valóságot tükrözőnek.
Ez látszott az árképzésben is...
Ha másban nem is, remélem abban sokan egyetértenek velem, hogy NEVETSÉGES vagy a névtelenül leírt felesleges vagdalkozásaiddal.
...és még valami: soha, de SOHA nem állítottam, ezek vagy a többi munkám a MINŐSÉGI VASÚTMODELLEZÉS csúcstermékei... sőt, ezt a kifejzést is most írtam le először...
GRATULÁLOK! Igazán szép és körültekintő oknyomozó munkát végeztél. Ügyes fiú vagy.
Csak kár, hogy a neved nem vállalod... ezt úgy hívják: GYÁVASÁG.
Üdvözlettel:
Putz Attila
a TT Putz vezérigazgatója:)
a www.vasutmodelltv.hualapító szerkesztője