Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Bank ügyfélszolgálatánál már magyarázkodtam, hogy minden alkalmazásunknak kell Java, de a bank nem megy a legfrissebbel. Többinek meg az kell és kész... Az egy verzióval régebbi iszonyat kritikus bugos, akkor mi lesz a gépemmel, pénzemmel? Hülyék ezek mind.
A Java installálással van gondom. Letöltöttem a legújabb verzíót "jre-8u66-windows-x64.exe". Elindítom a telepítést, a Windows 7 Prof. megkérdezi hogy mehet-e, majd igenre kattintva semmi nem történik. A folyamat megjelenik a feladatkezelőben, 00% -os processzor használattal és SOHA nem változik semmi. Próbáltam az Online telepítőt is, az sem működik. Letelepítettem a fenn lévő korábbi verziót ez után sem működik (most nincs is a gépen Java), illetve 32 bites Java ugyanezt csinálja. próbáltam az is hogy telepítés megkezdése előtt felfüggesztettem a víruskeresőt és a tűzfalat is. Semmi változás.
Szeretnék tanácsot kérni, mi legyen... mert pl. a bankos programom sem fut.
Na, eddig játszottam. Meg előtte kicsit, de már telepedig. Olyan miatt, amit Gorcsev időnként emleget, hogy mennyire fostalicska a Win, ha nem ismeri fel a vinyót. Egyszer ezt is el kell kezdenem.
Én sem tudom, de a nem regisztrált verzió is ugyanúgy keres, meg is mutatja amit talált - csak menteni nem lehet vele. De hát ott van pl. a Recuva, ingyenes - és ilyen esetre tökéletes.
Vagy pedig valami más is történt ott, csak a kolléga elhallgatja...
Én azt sem tudom volt-e ingyenes verziója, de szerintem sosem és legfeljebb próbaidős, amivel nem lehet menteni. Lehet az első képernyő után valami maradék partícióra bökött rá a múltból.
Webes keresgéléssel megtaláltam, 2012.10.13-i az utolsó ingyenes verziója, egy órás molyolás után talált pár tucatnyi fájlt néhány könyvtárban, mindegyik win rendszerfájl volt. Amikor 8 könyvtárban 8 dvd-re irt anyag volt rajta, és csak gyorsformázást kapott.:-(
Húúú, emberek köszi a segítséget, mielőtt olvastam volna azért kipróbáltam a jobbegérfuttatásrendszegazdaként opciót (ez minek, ha az vagyok)
és elindult, szóval köszi a gyors segítséget. Az asztali egy ősrégi LG, de csak egy netről letöltött említett progi engedi a másolást, aztán átkeresztelni az összes kiterjesztést és lehet szerkeszteni. Azért megnézem az intézőt, de a korábbiak nem látták.
Job gomb, futtatás adminként, de biztos nem egy akármilyen programot alkalmaznék, vagy attól függ mi van benne, asztali DVDvel fileonként is látnod kell a cuccokat és simán intézőből is másolható.