Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Akkor nekem nem sok esélyem van a felépülésre, borzalmas a szovettanom, 80 % rosszul
differencialt es 20% közepesen differencialt szemét volt bennem
. Mar kicsit bánom h nem cigiztem mert a cigis rak sokkal jobban kezelhető úgy tűnik. nekem a szüleim is korán haltak meg , ez nalam csak egy szimpla örökseg . Talan hiba volt gyerekeket szülnöm.
Magyarul és egyszerűen: minél jobban differenciált egy daganat, annál eredményesebben kezelhető. A gyengén differenciált daganatok ebből a szempontból nem a legszerencsésebbek, de ezzel most ne törődj! Örülj a fejleményeknek! :-)
Mindenkinek kellemes télapó ünnepeket kívánok. Sajnos a linket nem tudtam beirni, de a youtobon rálehet keresni: a cime: kaszás és a mikulás. Én hüjére röhögtem magam.
Még jó, hogy rajta van...A nyelőcsőnek három természetes szűkülete van és általában ott alakul ki daganat. Neked ez a középső szűkületnél alakult ki, ahol nagy közel vannak azok a szervek, amikkel érintkezik! Ez nem jelent semmit. Majd a kezelések hatására, ha a daganat összehúzódik, el fog távolodni a többi szervtől.
( Egyébként - nem tudom láttál e Pet ct felvételt - de ott az összes halmozó rész sárgás-vörösösen villog a felvételen, így ha beszűrődés lett volna, azt biztos kiszúrják. Feleslegesen ne idegesítsd magad nem létező dolgokkal! :))
Hát, ja, kicsit jobban vagyok, egyből szórakozok :-)) Lehet, hogy bébiétel mérgezésem van :-)
A PET ct-nél nincs a leleten erre vonatkozóan semmi, hogy beszőtte-e. A dokinőm szerint rajta van. Szerintem lehet, hogy csak hozzáfekszik, elég szűk a hely a mellkasban.
" Végre! Megvan a PET CT eredmény, áttét sehol, csak a nyelőcsődaganat..." Ez elég világos nem, tehát nem szőtt be semmit, se hörgőt, se aortát, se semmit és távoli áttét sincs! Pusztán a nyelőcső daganatáról van szó. Ha átszőtt volna bármit, az a PET-en határozottan látszana!
Doktor úr, a laphámrák kevésbé veszélyes? Ennek örülök, ezt tőled hallom először.
Génvizsgálat, meg ilyesmi nem volt.
A műtét kell állítólag, ha túlélem, jelentősen javítja a kilátásokat, amik nyelőcsőráknál nagyon rosszak. Műtét nélkül hamar visszajön.
Jelenleg azért nem tudják megcsinálni, mert túl nagy a daganat (T4) , és nem látszik a ct-n, hogy beszőtte-e az aortát, főhörgőt és szívburkot, vagy csak hozzáfekszik. Azt reméljük, hogy ez ki fog derülni a kezelés végén. Viszont áttétek nincsenek.
A sugár tuti, hogy csinál valamit, mert most nem érzem annyira a gombócot a mellkasomban, már a 10. sugár is megvolt.
Nem akarlak lelombozni benneteket, de ne éljétek magatok bele a műtétbe! :)) A kemoval kombinált sugár esetén előfordul a teljes gyógyulás!! Még tüdőráknál is előfordul Mária doktornő szerint...Monyónak meg a legkevésbé veszélyes laphám rákja van, szóval, ha mázlista - és miért ne lenne az - ez a kemo + sugár nagyon eredményes lehet, netán utána egy monoterápiá és akár el is maradhat a műtét! ( Most hirtelen nem emlékszem volt e hibás gén, de még egy célzott kezelés is játszhat. )
Persze, ha a műtét a tuti akkor meg fogják csinálni.
"Legalább nem ártalmas" Ekkora baromságot már régen hallottam. A legújabb kutatások szerint e szerek hatásossága a placebóhatás révén "igazolódik". Ha a betegségemet homeopátiás szerrel kezelem, akkor tulajdonképpen csak a tüneteimet kezelem. A "gyógyulást" a placebóhatás miatt csökkenő, vagy eltűnő tünetek jelentik. Megnyugszom, és továbbra sem megyek el orvoshoz, jóllehet a tüneteket okozó betegségből nem gyógyultam ki. Úgy tűnik, hogy az MTA orvosi tagozata nem tekinti ártalmasnak azt, ha valaki a betegségével nem fordul orvoshoz.
Saját humán tapasztalása volt az onkodokinknak a betegeit ért ártalmakról, amiket nagyrészt a culevit okozott. Írásos anyaga van róla.
Mindenkinek úgy állapítják meg a szükséges mennyiséget, hogy egyénileg mindenkinek a legnagyobb kiszerelésű, legdrágább terméket ajánlják. Még nem hallottam olyanról, akinek kis dózist ajánlottak volna. Na nem megyek bele............:)
A Culevit biztonságosságát és tolerálhatóságát humán klinikai vizsgálatokkal igazolták. Ez azt jelenti, hogy elvileg nem ártalmas az emberre, tehát szabadon árusítható. Az OOI alábbi szakvéleménye alapján sorolták a Culevitet a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek csoportjába.
„A Culevit összetevői a keringésünkben is jelenlévő anyagok, amelyeknek megnövelt bevitele a tudományos szakirodalomból ismert számos kedvező, életminőséget javító hatással jár (pl. regeneráló, roboráló, gyulladás- és fájdalomcsökkentő stressz-oldó, hangulatjavító, stb.). A 24/2003. (V. 9.) ESzCsM rendeletnek megfelelően támogatjuk a Culevit tabletta speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerként, daganatos betegek részére történő forgalomba hozatalát a jelenleg étrend-kiegészítőként forgalmazott termék változatlan összetételének megtartásával.”
Mellesleg, a Culevit hatásáról ez az egyetlen elérhető szakvélemény. Ennél többet a honlapjukon sem lehet megtudni. Jellemző, hogy a honlapjukon mélyen hallgatnak erről a szakvéleményről.
HOPPÁ! Az üzlettől néhány méterre ott van az Avemar mintaboltja is. Azt talán már említettem, hogy a Magyar Rákellenes Liga bizonyos Avemar termékekhez támogatást ad, azaz azokat valamivel olcsóbban lehet megvenni.
Szerintem, nem nagyon ment a bolt. Budapesten három Onco-Shop van, volt. A központ, ami a cég székhelye is, az V. kerületi Deáktéren van, a Mekivel szemben, és van még egy a Jászai Mari térnél. A Kékgolyó utcai mellett sokszor elmegyek. Sohasem láttam nagy tömegeket. Időnként én is bementem. A kiszolgáló nagyon kedves és segítőkész volt. Sohasem vettem semmit, de mindig jókat beszélgettünk.
Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy december 2-án Budán is megnyitjuk mintaboltunkat, a Kék Golyó utca sarkán, szemben az Országos Onkológiai Intézettel!
Küldője: CULEVIT!!!!!!! Azért nem hiszem hogy ez ellen senki nem tehet semmit.