Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
A Culevit biztonságosságát és tolerálhatóságát humán klinikai vizsgálatokkal igazolták. Ez azt jelenti, hogy elvileg nem ártalmas az emberre, tehát szabadon árusítható. Az OOI alábbi szakvéleménye alapján sorolták a Culevitet a speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerek csoportjába.
„A Culevit összetevői a keringésünkben is jelenlévő anyagok, amelyeknek megnövelt bevitele a tudományos szakirodalomból ismert számos kedvező, életminőséget javító hatással jár (pl. regeneráló, roboráló, gyulladás- és fájdalomcsökkentő stressz-oldó, hangulatjavító, stb.). A 24/2003. (V. 9.) ESzCsM rendeletnek megfelelően támogatjuk a Culevit tabletta speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerként, daganatos betegek részére történő forgalomba hozatalát a jelenleg étrend-kiegészítőként forgalmazott termék változatlan összetételének megtartásával.”
Mellesleg, a Culevit hatásáról ez az egyetlen elérhető szakvélemény. Ennél többet a honlapjukon sem lehet megtudni. Jellemző, hogy a honlapjukon mélyen hallgatnak erről a szakvéleményről.
HOPPÁ! Az üzlettől néhány méterre ott van az Avemar mintaboltja is. Azt talán már említettem, hogy a Magyar Rákellenes Liga bizonyos Avemar termékekhez támogatást ad, azaz azokat valamivel olcsóbban lehet megvenni.
Szerintem, nem nagyon ment a bolt. Budapesten három Onco-Shop van, volt. A központ, ami a cég székhelye is, az V. kerületi Deáktéren van, a Mekivel szemben, és van még egy a Jászai Mari térnél. A Kékgolyó utcai mellett sokszor elmegyek. Sohasem láttam nagy tömegeket. Időnként én is bementem. A kiszolgáló nagyon kedves és segítőkész volt. Sohasem vettem semmit, de mindig jókat beszélgettünk.
Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy december 2-án Budán is megnyitjuk mintaboltunkat, a Kék Golyó utca sarkán, szemben az Országos Onkológiai Intézettel!
Küldője: CULEVIT!!!!!!! Azért nem hiszem hogy ez ellen senki nem tehet semmit.
Az a helyzet, hogy amikor 26-án kontrollra mentem, éppen kiürítették a Kékgolyó utcai Onco-Shop-ot. Rákérdeztem, hogy talán csak nem bezárják? A válasz: IGEN
Kb pont erre gondoltam én is, csak időm nem volt írni délután. Már az 1. ct 60% csökkenést hozott, ha szőlő kúra nélkül később újra megnézik, akkor lett volna további csökkenés.
Még előtted az éjszaka, ezért az olvasnivalódat kiegészítem a link nélküli publikációk elérhetőségével.
Kalra N, Roy P, Prasad S, Shukla Y. Resveratrol induces apoptosis involving mitochondrial pathways in mouse skin tumorigenesis. Life Sci 2008;82:348–58.
Off, vagy nem Off, érdekelne hogy tetted be a "képes" szöveget, mert ha szkenelni kell a géppbe az nem megy, pedig a nyomtató eredeti Cd-lemezével van feltelepítve nahyon elcseszhettem valami ddl, vagy dll failt.
Gondolom azért volt letakarva mert, hogy ne kapjon fényt a cuccos. Nálam is volt ilyen alufóliával tekerték be és csak az látszott ki milyen "gyorsan" csöpögött az infúzió. Lehet, hogy tettek bele egy kis érzéstelenítőt is, gondolom én. Használd ki ezt az állapotot két kézzel egyél pofára, mint a hörcsögök, kell a kondi mire vége lessz az egésznek.
Jól értem, hogy a kiindulási állapotban készült MR vizsgálat eredményét hasonlították össze a PET-CT vizsgálatéval? Hogy történt az összehasonlítás? A papírra írt leleteket hasonlították össze, vagy a radiológus végezte az összehasonlítást úgy, hogy egyidejűleg nézte az MR és a PET-CT felvételeit? Mellékelek egy képet a legutóbbi, szerintem nagyon korrekt, CT-leletemből. Ebben a radiológus leírta, hogy mekkora áttétes nyirokcsomót talált és azt, hogy az a nyirokcsomó mekkora volt a korábbi CT-vizsgálat idején. Összehasonlítási alapja nem a korábbi papírra írt lelet volt, hanem a vizsgálatról készült felvétel.
Nem akartam korábban beleokoskodni, de a neuroblasztóma valóban az egyik legjobban kezelhető tumor, 3-4 stádiumban is 80% feletti az ötéves túlélés, ami ebben az esetben végleges gyógyulást jelent. Én az elején pont ezért gondoltam kamunak, mert nagyon-nagyon valószínűtlen, hogy egy ilyen daganat ne reagálna a kemora azonnal és látványosan. Lényeg a lényeg, reméljük, a javulás tartós és megismerhetjük a szupertitkos publikáciokat, melyek, ahogy a nevük is mutatja, a publikumra tartoznak.
Itt kizárólag azt próbálom megtudni, hogy a melyek azok a vizsgálatok, amelyekkel megállapítják az állapotjavulást, és azokat mikor végzik el. Nem értem, hogy ezek nyilvánosságra hozatalával kinek az érdekeit sértenéd meg?
Szerintem minden úgy történt valóban, ahogyan Azarafael leírta. Nem gondolom, hogy reklámoz, valós esetnek tűnik.
Valószínűleg, mivel a szőlőlé kezelés volt az utolsó, ők azt a következtetést vonták le, hogy az javított a kisfiuk állapotán.
Az ember hajlamos mindig a legutolsó történésnek tulajdonítani bizonyos eseményeket. Viszont az ok-okozat nem mindig az események időrendjében következik be.
Úgy is történhetett, ahogyan te gondolod, én is erre hajlok.
Csoda történt! Megismertem egy fantasztikus módszert, amitől jelentősen javult az állapotom, mindössze 2 hét alatt!
Mindenképpen szeretném megosztani veletek.
Maga a kezelés egy hatalmas központban zajlott, amin a kórház felirat volt látható.
Ez a különleges kezelés eddig abból állt, hogy be kellett egy futurisztikus gépbe feküdni, és három pozícióból sugarakkal bombázták a daganatot, eddig 9 alkalommal. Ezt kiegészítették eddig 2 alkalom infúzióval, amelyek órákig csöpögtek, az egyik elég különös volt, mert ezüstfóliába csomagolták, és közben egy fekete varázslepellel le volt takarva az egész cucc.
A kezelés közben nem kellett innom semmit, bár egy búzasört el tudtam volna képzelni.
Ennek a csodálatos módszernek köszönhetően, elmúltak a fájdalmaim, újra tudok könnyek nélkül nyelni, és lement a lázam, ami már hetek óta kínozott. Sőőőt, újra éhes vagyok! Éééés, tegnap óta végre tudok böfögni! :-) (bocs)
Most arra kell figyelnem, hogy ne zabáljak túl sokat, mert a féléves kényszerű léböjtkúrától ( amit nem a központban írtak elő)eléggé összement a gyomrom.
Csak úgy mondanám a tásulatnak, hogy azarafael szinte minden hozzászólásának utána olvastam. :)) Csont nélküliek, tehát a posztjaiban minden logikus. Ilyen szempontból kétség se férhet a beszámolójához, még ha nekem és gondolom másoknak is kétségeink vannak a Fullimun módszereivel kapcsolatban....
Egy dolog szöget ütött a fejembe és azt meg is osztom, saját tapasztalat alapján:
Nekem ugye ápr. 1-én fejeződött be a kemó. A májusi Ct mutatta ki a nagymérvű csökkenést, a júliusi röntgenen a doktornő mintha további csökkenést látott volna és a szept. 21-i Ct újabb 2 mm-es csökkenést állapított meg!
Tehát ápr. 1 ( az utolsó kemó napja ) és szept 21 között 4 hónap eltelt és a tumor mérete csökkent!! Tehát a kemó elhúzódó hatása bizonyított! Ezen el lehet gondolkozni azarafael fiával kapcsolatban is....
A neuroblastoma:a leggyakoribb extracranialis solid tumor gyermekkorban, nem csak a mellékveséből, hanem a sympaticus köteg hasi vagy mellkasi szakaszából is kiindulhatnak. A gyermekkori daganatos megbetegedések 9%-t adja, a diagnózis időpontjában az átlagéletkor 2 év.
Különös, hogy nagy számban spontán is meggyógyulhatnak! A betegség prognózisát számos tényező befolyásolja, a primer daganat helye, a gyerek életkora, és az utobbi években kimutatott citogenetikai faktorok és molekularis abnormalitások. Ezek alapján alacsony és nagy rizikóju csoportba sorolják a betegeket, és történik a therápiás protokoll felállitása. Europában egységes elvek szerint végzik a betegség vizsgálatát és kezelését. A MIBG szcintigrafiás vizsgálat megkülönböztetett szereppel rendelkezik a diagnosztikus protokollban, a stagingben és a terápia monitorizásában. Meghatározott időpontokban az MIBG szcintigráfia elvégzése kötelező!..."
Teljesen nyilvánvaló, hogy a sárkányfű árusok a Kékgolyó utcában árulnak! Pontosan amiért a koldusok a templomok lépcsőjén koldulnak, a zsebtolvajok a közlekedési eszközökön zsebtolvajolnak és az alternatív rákgyógyítás prófétái ezt a topikot válasszák...Mindennek megvan a maga helye és oka.
Szerencsére senki nem kényszerít arra, hogy bármit is kipróbálj. Ez a te döntésed. Mi nagyon boldogok vagyunk, hogy annak idején egy barátunk elmondta, hogy mit beszélgetett a kollégájával...