Hát elég fura elvárásaid vannak : színkódra akarsz kevertetni gyári színt ami fényes , csillógó .. .akármi , meg vinnél egy ajtódarabot amin a többéves megkopott, mattabb fényezés van?
Úgy nehéz lesz kikeverni . Ha nem régi a fényezésed kevertesd ki ugyanazt és dobjátok föl .
Annyira szar a szín, hogy a bödönben meg tudod állpitani, hogy el fog ütni?
Vagy csináltatok belőle próbát?
Én adnék egy esélyt a fényezőnek. Ha úgyis fényezve volt már az összes elem, akkor majdnem mindegy nem?
Vagy mi az oka, hogy nem akarsz a tobbibe belefujatni? Szerintem anélkül nem igen tudják megcsinálni rendesen. Bár igazából nem értek hozzás csak olvastam :D
Lehetetlenség kétszer ugyan azt a színt kikeverni? Mint említettem korábban, sajnos a balos ajtóm cserés lett. Ugye nem rég kapott telifényt a kocsi, ugyan ott keverteti a fényező ugyan azt a színt, és már harmadszor basszák el én meg harmadszor mondom, hogy ezt ne fújja fel.
Budapesten van olyan hely, ahova odaviszek egy kivágott darabot a régi ajtóból a színkóddal, és kikeverik úgy, hogy élben is jó legyen? Uram bocsá' próbát fújnak, és ha rossz, akkor állítanak rajta vagy újrakeverik. Nem sok reményt fűzök ehhez, mert a nagy király Budapesten sokkal nagyobb mekk mesterek meg igénytelen Gány Gusztik tanyáznak, de hátha...
A fényező nagyon rá akar beszélni, hogy belefúj előtte, mögötte és úgy megcsinálja, hogy az életben nem fogja észrevenni senki, de én ezt el szeretném kerülni.
Ne is emlitsd a.nőket. én is lehet a szomszéd utcába parkplbatom a pénteken hazajövő huligánt. Borzasztó ellenállás van. Persze 3!6i lehet a beállóba....
Helló. Szerintem a fűtéscsapja halni készül. Amikor nem fűt rendesen ,megnézném a két bemenő csővet ami az utastérbe megy,van-e közte hőmérséklet különbség.
sejtettem, ha nem a múlt héten raktam volna le térkő formájában kicsit több pénzt az udvarra, meg is vettem volna. De a feleségemnek a térkő jobban tetszik mint az s52b32 :) de a nők már csak ilyenek:) Bár ha jól olvasom van itt a fórumon aki ezt a pénzt nősülésre szánná:)) arra pedig kevés:)