Bátor vagy :). Vagy szereted a kihívásokat. Én egy épített autóval egy métert nem mennék közúton. Csak pályára akkor is tréleren. Megáll a körút közepén a legnagyobb dugóban milyen méreg az. :)
4 hengeresből csak Is-t érdemes, (140 lovas, eleje 1,8-as, utána 1,9-es DOHC), vagy kompaktba volt az 1,9-es, resetleg azt.
De itt dízelt nem fog neked ajánlani senki, max a merci fórumon.:)
Ha ránk hallgatsz, csakis sorhatost veszel e36-ból, 20i szolid, de fogyaszt, a 23i már jól megy és nem fogyaszt rosszabbul, mint a 20i, a 25i már kimondottan jól megy, a 28i nagyon fasza, de ezek se fogyasztanak nagyságrenddel többet, mint a 20i, inkább városban.
NEM nem a busz varom!!csak segitseget kertem.allitolag ti mind fanatikusok vagytok akkor gondolom kepben vagytok vagy mi?Most lehetne villantani!;)Irni az okossagokat.
Itt a 4 hengerről úgy is lebeszélnek, de ha nem akarsz sokat költeni fenntartásra akkor veszel egy M43 motoros 1.9-est vagy egy 1.8 is-t. Régen én is 6 hengeressel kezdtem (323), tényleg szép a hangja, de ha csak szaladgálni, normál használatra kell, szerintem elég a 4 henger is. ( na most elpicsáznak, de mindegy:)))
Segitseget szeretnek kerni.E36 ost szeretnek venni.Nem volt meg bmw-m de ladam mar volt ketto is;)))) Az lenne a kerdesem hogy benzines vagy dizel,mekkora motorral hogy tegye a dolgat,))de ugyanakkor ne egye le a gatyamat.Elore is koszonom a segitsegeteket!