" Egyvalami pedig nem kérdés: a régi, még ma is modernnek számító szívó sorhatos sokkal-sokkal több boldogsághormont szabadít fel a máskülönben egyszerűen támadhatatlan, zseniálisra sikeredett turbós négyhengeresnél. A 2,8 literes szívó egység gázreakciója felér egy csodával, így a duplakuplungos visszaváltások mellett minden gázadás élményszámba megy: ahogy rálehelünk a pedálra, késlekedést nem ismerően megindul a sofőr nélkül, tele tankkal 1350 kilósra mérlegelt fehér szedán. A fordulatszámtól teljesen függetlenül könnyfakasztóan szépen rángatja a kasztnit a motor, már 1000-től 'ugrik', 4000-től elszabadul a tűzijáték, 6600-ig pedig töretlen lelkesedéssel húz. .....
Lehet, a 28i-k gyári állapotban rendre 200 lóerő fölött tudtak.
Nem kell túlvariálni ennek az autónak a hogylétét, feltehetőleg ez is a szokásos átbaszás: utalj el valamennyi előleget és úgy hozzák a kocsit. Aztán persze se kereskedő, se pénz, se autó. Lentebb linkeltem az eredeti hirdetést, ami valóban egy kanadai kereskedésé.
De hogyha ez az autó ennyire kihangsúlyozottan gyári állapotú (semmi tuning), akkor lehet-e több mint 200 lóerő, azaz jóval több, mint a gyári adat? Vajon lehetséges volt-e egy BMW-kereskedésben újonnan Magyarországon amerikai változatot vásárolni, amerikai rendszámmal? Hiszen az ember azt írja, hogy első és egyetlen és magyarországi tulaj.
És hogy tudott az ennyire nagy becsben tartott autójáról az adatlapon 1998-at, míg a szövegben 1997-et írni gyártási évként? Mit jelent, hogy 1997/98 final edition?
Az oldalindex meg a vese nekem is kilóg a képből. Amerikában nem volt faszlift?
Amúgy baromi szép a kocsi. Az a mondat meg igazán szimpatikus, hogy ez az autó nem akar M3-nak látszani. :)
ja akkor ez a megoldás valóban, és vasblokkos is, akkor ez valóban nagy kincs autó, és ebben az állapotban. Kint szerintem közel ilyen áron el is fog menni.