Nézz át az E60 fórumra. Leömlőt hegesztenek (nem baj hogy már leszereléskor feszül) dpf et flexelnek (nem baj ha nem ferde a kipufogó és beterít mindent a korom mögöttük) szívósort herélnek utángyártott alufelnin 4mm es téligumit árulnak stb... Micsoda emberek vannak ott :) Az öntvény leömlő pl E39 ről jön.
Egyébként a pályaautózás eléggé kínzó tud lenni, talán a rallyzást tovább bírja. Legalábbis akikkel együtt versenyeztem, nem sokat panaszkodtak (igaz már az is történelmi távlatban volt...)
850 V12-ről kétfélére emlékeztem , de tanul az ember ... , ha rendeben van minden nem indokolt a melegedés , normál használat mellett , mint itt a fórumon mindenki semmi baja.
OK, elhiszem, hogy az E32, E38, E39 V8-ak rendben vannak. Az a korszak még valamennyire a megbízhatóságról is szólt. Az N62-től azonban már betegágy a V8 konstrukció. Az N62B48 éppen nem annyira, de a B40, B44 igen (a hírhedt 45i motorokkal). Anno nagyon filóztam E63-on, akkor jártam körbe a témát. Szóval ha V8 akkor ezek szerint vagy E39/E38 vagy a 2005-től - 2010-ig gyártott N62B48. Utána ugyebár jött az F sorozat a közvetlen befecskendezés problémákkal és a motortérben keletkező nagy hő miatt "olvadó" műanyagokkal...
No, de mi a helyzet mondjuk az E32 750i V12-vel (M70B50)? Erről valaki tud valamit? :)