Fagyhalál túra: sajnos a dec. 12. szombat valóban munkanap. Ezt kérem figyelembe venni, amikor szavaztok a fagyhalál túra időpontjára. Sajnos utána már csak 19 lenne, az meg már majdnem karácsony, akkor senkit nem fog elengedni a zasszony, engem biztos nem.
Bekerült a D2-be az új akku (95Ah Banner starting bull), de azt hiszem a fesszabályzómmal probléma lehet, mert alapjáraton 14,49 V töltést mértem, illetve egy rövid út után leállítva elkezdett "játszani" a légrugó kompresszorával (1 sec-re bekapcsol, aztán kikapcs, folyamatosan) azután hagyta abba, hogy 3-4 perce álló motornál rátettem a világítást. Ilyet csinált már régebben is, ha töltőn volt és már a töltés végén járt. Jól érzem, hogy szedjem le a generátort és vigyem szakemberhez? Illetve magasnak érzem a nyugalmi áramfelvételt is (0,18 A), lezárt állapotban, aktív riasztóval pedig 0,3 A körül. Vélemény?
Kérdezném, hogy a Land Rover / Range Rover duónak a PDC szenzorai melyik BMW szenzorral egyeznek meg? Ránézésre sok BMW szenzoraival egyformák, de azoknek is különbözőek a bekötései. Azaz milyen BMW bontott szenzorral lehet helyettesíteni.