Bocsi! Azt akartam kérdezni, hogy te mikor adtad fel a rendelésed? Én okt 10-én. Jobban megnéztem a személyes infókat és úgy tűnik, hogy tegnap fel is adták a csomagomat.
Ide is fölteszem, mert annyira nem mindegy, hogy mekkora növényeket tudunk beszerezni és mennyiért: a Barkóca faiskolának (Szántód) nagyon jó árai vannak, érdemes megnézni:
"Comment on the most frequently asked question : The shipment of roses has started end of October with us . Appropriate to the ordered type vary extradition . Phone service can be reached at the number indicated on the website ( callback ) . We would like to generally reiterate that this is not about 70% of our roses offered to mass-produced goods that will be delivered as desired Timebound . If you have registered on the website MyRoses you can follow the " status " of the consignment on the basis of DHL Infomail . All ordered roses will ship November . We send item according to locations free . For health reasons, the packaging goes and Gathering the orders unfortunately slower ."
Ma megérkezett a csomag a Schultheis-től. Miután rákérdeztem a szállításra, felpörögtek az események, ment minden flottul. Amit kicsit nehezményeztem, hogy csupán számlázáskor derült ki, hogy valami hiányzik, pedig a honlapon még most is a rendelhetők között van. Ha tudom előre, hogy nincs, választok helyette mást. Meglepett még valami. A szabadgyökerű rózsák között egy konténeresen egy földlabdásan érkezett, ami nem baj csak szokatlan hiszen fizetni is ennek megfelelően fizettem, vagyis a szabadgyökerű árában. Gondosan csomagolva, még vizesen, ajándék katalógussal jött a csomag. Megmutatom, hátha valaki tervez a jövőben velük, tőlük.
( Myroses felől még mindig semmi hír, a postázási ígéret ellenére sem. )
Foltosan, lisztharmatosan, kopasz bokorral, de még mindig vannak gyönyörű rózsafejek. Igazán nem lehet idén az őszre panaszkodni, pazar színeket hozott
Kell egy kerítés a kiskertnek. Ezen már rég gondolkodom, de ma reggel valami barom elvitte a Tournee virágát. Jövő tavasszal muszáj lesz valamit csinálni, hogy megvédjem a szépségeimet...
Szépen csomagolva, nincs kiszáradva, mégsem vagyok benne teljesen biztos, hogy jó lesz. Talán mert a tő maga nem olyan szép, mint vártam. Mindenesetre jövőre megmutatom, ha lesz valami.