szóval a 70 000 ftos szerinted jó eke?? vagy a lajtára gondoltál? A lajta amúgy 3 fejes eke, a 70 000 ftos meg 4 fejes! De ránézésre kicsik a fejek....mi számít drága alkatrésznek?
Mert nekem van egy jó vogel ekém ennyi,Láttam Más kereskedö mennyiért ad egy ilyen ekét mint én 400eft akkor az enyém is megér a 200at ,nagyon jó forgat vogel
Azért nem kapkodom le bazzeg, mert nem akarom a gépet agyonszaggatni sem, meg nem akarok vele 2-3asba kullogni, ezért keresek egy aranyközéputat, ezért kérdem meg a gjonit minden szar ekéről!! Újat meg nem veszek meg 3 hektár földre hülyeség!!!
Félek ettől a nagy ekétől...hányadikban lehet ezzel értelmesen szántani? 150ért van, új vasakkal, jó állapotban...Csak az zavar, hogy ilyen nagy..és nem szeretném gyilkolni a gépet. Úgy tartózkodom tőle....80as mtz...ha lenne első hajtás, nem gondolkodnék rajta. de így.....jövő hétig van gondolkodási időm, hogy elhozom-e....gjoni te ezt megvennéd 80as mtz után?
Ez ugy van mindegy milyen az adagoló,csak a fötengely legyen felsulyozva,ez már át tud fordulni tehát 2200 fordul,de lennie kéne a lenditökeleren 80 tárcsa hogy gyorsabban pörögjön!
És akkor a kuplungon is kell a 80as tárcsa és már 550esböl 80as lett!
Remélem jól tudom,na meg a porlasztóknak is egy kicsit tübbet nyom,175bár az 550 meg anyit vagy csak 155 165 ha jól mondták! +- eltérés 10el !
Csak ne kör adagoló legyen rajta bármilyen jó Orosz ukrán UTN ami fel lehet huzni 2200ig !