Tudnátok ajánlani valami jó ragasztót, amivel az ajtókárpitokat tudnám megragasztani ? A két alsó műanyag tárolót, felül és két oldalt a műanyagot a kárpit belső felére kéne ragasztanom.
Sziasztok.Érdeklődnék hogy m50b25 tu 94.es évjáratúba-manuálisba milyen vált olaj javasolt?A bárdiba mondtak mindenfélét.Állítólag dextron 2 a bele való és automata manuális ugyanaz egykutya. A váltó cikszáma: 220.0.0225.96
A váltóról lekopott a címke azért nem bírom megnézni.Előre is köszönöm a válaszokat.
Pláne a 4,2-es milyen áron van ..érthető , nekem nem kell bemutatni a carina e bármennnyire is jellemtelen unalmas autó , problémamentes és a 2.0 literes motorral a 20i csak köszönhet messziről .
Supra 3.0 turbo szintén zenész ... teljesen jó autó és akkor még beszélgetünk az alfákról ... :D ...bontóba az összes :).
Szerelő is erre tippelt, de végül nem talált semmit. Egyébként van, hogy egy óráig semmi, aztán villog vagy ég egy kicsit, majd megint semmi...
Az akksikat rendszeresen töltöm, 3-4 hetente, mert mostanában keveset fut az autó, és 2x95Ah-t nem fog tudni feltölteni heti 100 vagy kevesebb kilométerrel... Igazából a BMW-vel együtt el kéne adni őket, csak nem visz rá a lélek...
Japánból benzinest vennék csak, leszámítva az LC-t, és lehetőleg japán gyártásút. Azért az LC is D4D, de még 300.000 km-rel is drágábbak, mint egy feleannyi kilométeres X5 3.0D, gondolom nem véletlen.
Az más kérdés, hogy a 2.2D az hírhedten szar, és az európai gyártású modellek között is van kakukktojás. De azért bármelyik prémium márka marketingosztálya pezsgőt bontana, ha a Toyota/Lexus vevőelégedettséget, megbízhatóságot hozná tartósan.
Amúgy az enyémben is van valami gebasz, a műszerfalon néha ég egyszerre 5 visszajelző, vagy az ABS. Klímaszerelés óta... (nem tudom, van-e összefüggés...)
Voltak érdekes megoldásaik.és igencsak sokáig bohóckodtak a K jettel,meg még a karburátorral.
Nekem az e34 mellé sokáig vágyam volt egy e260 (vagy 260 e ?) nem tudom hátul pici krómcsik eleje meg nem teljes telikróm.De ha megnézem a konkurenciát pk 1990 ben akkor
e34 vs w124 körtét az almához hasonlitani.... és okkor ott a rothadó szeder a fabudi 100
Azrért vegyük tudomásul ,hogy a toyota hires megbízhatósága is elmúlt,minta mocsárláz...D4d motorosak olajkutat fúrnak maguknak a pesti kátyuk közt(pl avesis) d4d cat állandóan vészprogramot tol,és nemes egyszerüséggel úgy hullik szét váltójuk,mint bármelyik mai tudománynak.....
Én ezt untam meg az M3-asokkal. Most Toyotám van, időnként olajcsere, javítani csak azt kell, amit én rontok el. Ezért is tartom meg az E36-ot még, emlékeztessen arra, hogy milyen az, amikor egy autóhoz két olajcsere között is hozzá kell nyúlni és maguktól romlanak el dolgok.. :))