Az a baj, hogy a Range Rover feliratúból csak 1 db van, azt meg már odaígértem Sz. Pistának.
Igény esetén tudok még készíttetni, szerintem akár a Fidel-stílusú sapkára is, nem csak a hagyományos baseball sapkára. Csak akkor az lenne a jó, ha összejönne pár db-ra rendelés, hogy ne gyártassak le feleslegesen X pár darabot, ami aztán hónapokig áll a szobámban, mire valaki elviszi.
Köszönöm az infókat. A P38-ban rengeteg elektronika van, és tapasztalatom szerint az angol vasakban ennyi idő után az már nem túl megbízható (az enyémben csak elektromos ablakemelő van, de az is hol működik hol nem). Emiatt ódzkodtam a típustól. Azért megemlítem sógoromnak.
Kezdő úr, az lenne a kérdésem, hogy az étkezés esténként az milyen módon lesz? Én csak szombaton de. fogok menni, tehát gondolom nap közben szendvics, és este? Egyénileg, vagy a panzióban rendelünk, vagy lesz közös bogrács/grill/ökörsütés ott hátul, mi az elképzelés? Köszi.
Sziasztok, tudom évekkel ezelőtt ez már volt téma de tömören összefoglalva meg tudja valaki mondani hol és milyen aksi töltőt érdemes venni "hobbi célra"
Ma voltunk kint pályát írni, ha ilyen marad a talaj, akkor már a programokra eljutni is komoly kihívás lesz! :-)
Röviden a tervezett programról:
Pénteken érkezés, szállás elfoglalása, éjszakai kóborolás (egyénileg, vagy vezetett formában) a fogadóhoz tartozó területen.
Szombaton három, különböző nehézségű offroad pályán egyéni és páros versenyek, itineres tájékozódás, vezetett túrák (igény szerint, "szép" autóval érkezőknek könnyebb szakaszokon)
Vasárnap délelőtt szabadfoglalkozás a területen.
Aki a szállóban alszik, az hozon váltócipőt, hogy ne hodjuk fel a sarat!
10 db van készleten, egyet elrakok mintának, 9 db eladó, eddig ha jól számoltam 6 db-ra jelentkeztek a te kettőddel együtt, szóval még van szabadon 3, hajra!
Szia! Az én vasam épp eladó, tulajdonképpen esztétikai lakatoláson kívül szinte minden felújításon átesett ( váltók, hajtások, lakatolás, egyéb izék ) de nem akarlak belógatni, ha nem komolyak az érdeklődők, ismét jelentkezem. Ha ide dobsz egy emilt, a részleteket is megírom: pantani01@gmail.com
Infót szeretnék kérni Land Rover Discover 300tdi vásárlásához. Mire érdemes odafigyelni? Lehet e javítani az alumínium karosszéria elemeket? Milyen költségbeli eltérés van a normál karosszéria javításhoz? Mit érdemes átnézni? Milyenek az alkatrész árak? Szerviz igényes e?
Gyanúsan jó az ár a leírtakhoz képest, ha igaz volna a mese +500-ra rakták volna fel, de meg kell nézni. És azt se se írja, hogy rozsdamentes. Ha pikkelyes az alváz akkor felejtős, ami könnyen előfordulhat a sótól és a füvön parkolástól is.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Sógorom discovery vásárláson töri a fejét, az alábbi linken látható autót nézte ki magának. Lehet, hogy a jövő héten megnézné. Van valakinek infója a kocsiról?
A kocsit tán Ausztriából hozták be. Van valakinek tapasztalata onnan behozott autóval, mennyire vannak szétrohadva? Elég durván sóznak arrafelé.
Üdv mindenkinek .P38 hoz szeretnék lemezfelnit,a Paddock nál láttam ezt:De a leírásban azt írja,hogy csak ezekhez jó.Ezek szerint a p38 nak más a felni mérete?Az infókat előre is köszi.