Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
A siroki MFS ma már a RUAG tulajdona. Amikor RUAG (RWS) felirat van a töltényen, akkor abban olyan lőpor és csappantyú van, amilyet a RUAG előír. Amikor MFS felirat van a töltényen, akkor meg olyan, amilyet a sirokiak maguk elfogadhatónak tartanak.
És az se lehetetlen, hogy bérmunkába is dolgoznak, tehát simán lehet, hogy a Walther, a Geco, vagy bármi egyéb is Sirokon készül. És mindegyik más lehet, a megrendelő igényei szerint.
Üdv! Tud valaki ajánlani olyan szakembert, aki kicsit fel tudná "tuningolni" az alábbi Omerta fatusát???
Nem nagy dolgokra gondolok "vadászjelenet, giccs), csak valami minimál design-ra, ami illik a fegyverhez.Kevés vésés, lakozás. Valami hasonlóra gondolok, mint amit valamelyik fórum társunk (már törölt) kitett képet. Pesten lakom, mailcímem publikus. Előre is köszi!
Te is most vetted? Nekem sem volt problémám egyik GECOval sem. Csináltam egy lövedékfogót, még a mögötte lévő furnért is behorpasztotta, szemben a CODEXel.
Elcserélném Umarex Walther CP Sport légpisztolyomat (4.5 mm-es, 8-as forgó tárral, hibátlan műszaki és esztétikai állapotban), érték egyeztetéssel, csere oka kihasználatlanság.
Amire cserélném: gumis zoraki vagy revenge revolverre (utóbbi esetében polírozott kivitelűre).
Kösz,de maga a tusa elkészítése nem az én érdemem. Egy fórumtársunk jóvoltából jutottam hozzá itt a fórum keretein belül.
(Talán felfedi a kilétét aki eredetileg készítette)
Ez a tusa a letörhető csövű korábbi Omertához lett készítve. Nekem a tár helyét kellett kivágnom,valamint a cső stabil felfekvését kellett megoldanom,mert ezekben a paraméterekben eltér a régi és az új modell.
Viszont ha már így elkészült akkor akár méretezés alapján egy ügyes famegmunkáló akár reprodukálhatná is.
Nagy gratuláció! Nagyon pofás darab lett, szép munka, öröm ránézni. rá sem ismerni az eredetire .... szinte lupara godfather, csak bock elrendezésben :)
Kicsit magasabbnak tűnik, mint a CODEX, illetve nem olyan hegyesen, egyenesenn van összehúzva a szája, hanem szép ívesen, így úgy tűnik számomra mintha picivelivel több NC lenne benne.
Ismerem a helyet, vásároltam is ott. A barnásfehér gumik tényleg jó puhák, és kicsit nehezebbek is mint a Tömítésgyáriak.
Ínyencek kipróbálhatják Revenge-ből a 16-ost és a 18-ast is... de csak módjával, több fórumtársnak is voltak problémái a 17-18-as gumival nyúzott Revenge-el. Akkora plusz teljesítményt nem jelent, hogy érdemes legyen kockáztatni a fegyver elromlását, meg szenvedni a töltögetéssel. Legfeljebb arra javaslom, hogy harckészültségbe ilyen legyen betöltve. Gyakorlásra legjobb a legkisebb, a 15-ös.
No meg ezek az Orczy úti golyók drágák is. A 18-asnak pl. 100 forint darabja.