Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Mivel az I-es verzióból több van és a külsőtől eltekintve szinte azonos a kettő, abból hamarabb találni. Mivel nagyon jó obi és elég keresett ezért kb ennyiért szokták eladni az I-est. Én inkább azt vettem és azóta is 90%-ban azt használom.
Szia, én is keresem ezt az obit, és mivel kitben is adják, így jó néhány meg fog jelenni a használt piacon, ha gyorsan kell, akkor nem belföldről érdemes, kicsiny országunk felvevő készsége ezen a téren talán statisztikailag kimutathatatlan. Nemzetközi aukciós oldalon lehet találni kb ezen az áron + száll. díj, vám és áfa (ami persze nem mindig így van).
- Olympus OMD EM-5 váz, összes gyári tartozékával, töltő, BLN1 akku, mini flash+tok, kábelek, CD, használati útmutató. 2012.04.25-én vásárol, tehát a hivatalos garancia idő már lejárt. Esztétikai állapota szép, minimális használatból eredő kopás látható rajta illetve az EP-10 szemkagyló 2 ponton meg van repedve ami a használatot nem befojásolja. Működése hibátlan. Exposzám : 17540.
Értjük, hogy alkuképes, meg hogy adsz hozzá pár apróságot, de egy két éves gépet a mostani listaáron hirdetni elég sok. Google neked is lehetne a barátod. ;)
Panasonic GF6 sorozatszám: FR3HA00108*, 2013.11.-én Mo-i hivatalos képviselettől vásárolt, kb. 6000 expó, LCD fóliával védett, dobozában, papírokkal, kifogástalan állapotú.
Olympus 45mm obi sorozatszám: ABMA0522*, 2014.12,.-én Mo-i hivatalos képviselettől vásárolt, első – hátsó védőkupakkal, dobozában, papírjaival, karcmentes, kifogástalan állapotú.
A gép technikai adatait nem részletezném (Google a barátod..), de kiemelném a beépített wifi és IOS/Android gyári segédprogrammal való teljes körű vezérlést. Nagyon hasznos alkalmazás!
Eladás oka: következő szintre lépés – MI.L.C. APS-C vagy DSLR
Elsősorban személyes átvétel Szegeden vagy megbeszélés szerint a vonzáskörzetében.
Olympus E-PL5 KIT + egyéb tartozékok és kiegészítők.
Karcmentes állapotban, 2017.09.11-ig szóló garanciával. 1225 expo van benne, nagyon ritkán volt használva, ezért is kerül eladásra.
Csomag tartalma: Olympus E-PL5 váz, fekete SN: V5QF2619* Olympus M.Zuiko Digital ED 14-42mm f/3.5-5.6 II R objektív, fekete SN: ABGC7649* Olympus VF-2 elektronikus kereső, fekete SN: AAE56820* Elkelt! M42-M4/3 átalakító Helios 44M-4 (tiszta, gombamentes) SN: 895680*