Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
- Olympus OMD EM-5 váz, összes gyári tartozékával, töltő, BLN1 akku, mini flash+tok, kábelek, CD, használati útmutató. 2012.04.25-én vásárol, tehát a hivatalos garancia idő már lejárt. Esztétikai állapota szép, minimális használatból eredő kopás látható rajta illetve az EP-10 szemkagyló 2 ponton meg van repedve ami a használatot nem befojásolja. Működése hibátlan. Exposzám : 17540.
Értjük, hogy alkuképes, meg hogy adsz hozzá pár apróságot, de egy két éves gépet a mostani listaáron hirdetni elég sok. Google neked is lehetne a barátod. ;)
Panasonic GF6 sorozatszám: FR3HA00108*, 2013.11.-én Mo-i hivatalos képviselettől vásárolt, kb. 6000 expó, LCD fóliával védett, dobozában, papírokkal, kifogástalan állapotú.
Olympus 45mm obi sorozatszám: ABMA0522*, 2014.12,.-én Mo-i hivatalos képviselettől vásárolt, első – hátsó védőkupakkal, dobozában, papírjaival, karcmentes, kifogástalan állapotú.
A gép technikai adatait nem részletezném (Google a barátod..), de kiemelném a beépített wifi és IOS/Android gyári segédprogrammal való teljes körű vezérlést. Nagyon hasznos alkalmazás!
Eladás oka: következő szintre lépés – MI.L.C. APS-C vagy DSLR
Elsősorban személyes átvétel Szegeden vagy megbeszélés szerint a vonzáskörzetében.
Olympus E-PL5 KIT + egyéb tartozékok és kiegészítők.
Karcmentes állapotban, 2017.09.11-ig szóló garanciával. 1225 expo van benne, nagyon ritkán volt használva, ezért is kerül eladásra.
Csomag tartalma: Olympus E-PL5 váz, fekete SN: V5QF2619* Olympus M.Zuiko Digital ED 14-42mm f/3.5-5.6 II R objektív, fekete SN: ABGC7649* Olympus VF-2 elektronikus kereső, fekete SN: AAE56820* Elkelt! M42-M4/3 átalakító Helios 44M-4 (tiszta, gombamentes) SN: 895680*
Neharagudj, off kicsit, de megtanulnál már végre esztétikus hírdetéseket feltenni!? Személy szerint engem már nagyon zavar, hogy rajtad kívül szinte kivétel nélkül mindenki tud rendes hírdetést postolni, de te nem. Lehet hogy csak engem zavar, sajnálom, de a vevők is előbb vesznek egy igényesen hírdető embertől szerintem. (A panasonic gép tipusa pedig GH3, nem GH-3A)
Eladó karc- és pormentes, párszor (elsősorban termékfotók témájaként) használt Olympus M.Zuiko Digital ED 60 mm F2.8 makró objektív dobozával és összes gyári tartozékával. Ára fix 110 000 forint. Az obi garanciális 2016. december 19.-ig (Olympus Mintaboltban vettem). Sorszáma: ABQ21869x. Tel.: 0620-424-8559 (Beszámítás és csere nem érdekel, köszönöm!)
Olympus M.Zuiko 45mm f1.8,közel 2év Garancia,ezüst színben.s/n: ABM320000x Még a gyári kék fólia rajta van,karcmentes,gyári dobozban,összes papírjával.
Budapesti átvétel 8.31-9.04-ig!Ár: 62990Ft
Az ár fix.Csere,beszámítás NEM érdekel!
Érdeklődni csak ezeken!: istivill kukac hotmail.com vagy harminc/554-9666
Az alább hirdetett Olympus MZD 25mm/f1.8 objektívemet akár el is cserélném garanciális Olympus MZD 12mm/f2 objektívre, értékegyeztetéssel. Szériaszám, elérhetőség alább.