Gyárilag előmelegítős a gázolajszűrő,illetve a visszafolyó gázolaj melegít.Full fapad,csak szívni fogsz vele,a Sprinterek extrák nélkül használhatatlanok,meg sem közelítik a T1-ek színvonalát.Nincs ABS,akkor még a fékelosztás is mechanikus,meg attól is reszketned,kell,hogy megpakolva leérjen az első kerék.
Sajnos tényleg fapad a klímán és gázolaj élőmelegítőn kívül de nem volt választék és ebbe legalább kevés km van. Távlati terv egy difizáras hátsóhíd beszerzése.
Üdv urak 207 d alá szeretnék hosszú 5 ös váltót valaki írna cikkszámot? Valamint ha valakinek lenne eladó alvázdarabja hátsó laprugó középtől az autó végéig...érdekelne előre is köszönöm
Hol érdemes felújíttatni a turbót ahol megbízhatóak és nem verik át az embert? Nekem a 312d turbója már megérett rá engedi az olajat a szívórendszerbe és elég nagy lógása van a tengelynek.Mondjuk már rég így járok vele eddig problémamentesen de tudom hosszútávon nem tesz jót a motornak.
Nincs valakinek 2006-s, 4,5 tonnás Sprinterhez 2 db gyári felnije kölcsön, kb 2 hétre? Fényeztetni szeretném az első felniket, de addig nem lenne baj, ha nem állna a busz... :) Természetesen fizetek kauciót, vagy bérleti díjat, nem ingyen kérem.
:))) Régebbi technikáknál ez sokszor megoldotta az ABS gondját. Ahogy elindult az autó felvillant az ABS lámpa mert a szenzor nem tudott "jelet venni", reméljük nálad is ez lesz.
Akkor zavarj át onnan valakit! :))) No a tisztítás nem is rossz ötlet! :) Hogy van az, hogy amikor az embernek a saját paripájával van nyűgje akkor semmi értelmes nem jut eszébe? :D
Dehogy vagyok én nagy guru:))) Maximum a régiekhez konyítok valamit...:) Az igazi gurukat a Mercedes-Benz Cars topikban találod de ritkán Zoli (SprinterCDI) ide is benéz.
Tapasztalatom ASR-rel ugyan nincs de én szenzor tisztítással kezdenék.
Jut eszembe, te nagy guru vagy... nincs ötleted, hogy miért világíthat az ASR lámpám a műszerfalon? Indítás után nincs ott, de amint gurulok pár métert, vagy először felengedem a féket, kigyullad.