Azért a Németek is tudnak, én néha Stuttgart környékére szoktam menni, és ott is állandóan felujítanak, meg random kitesznek 120-as táblákat az autópályára, de még sosem láttam mi az oka.
A 8-ason is most van két helyen is hosszan lezárva a fél pálya, hogy megfogja kicsit a forgalmat a Balatonra menet. Az elválasztón bütyköltek valamit, meg zajszigetelő paneleket raktak az út mellé. Ezt sem lehet jobbkor csinálni.
Ja és nem az osztyapenkóit mondom(ott valami viszonylag értelmesebb lehet a művezető,bár nem tudjuk,mi készül,lehet atomreaktor) hanem már majdnem a BAH csomópontnál lévőt
Mitcsininálnának? épitkeznek a barmok.Ilyenkor amikor az is utazik aki nem akar.
Tegnap du érd volt a cimem.O-ás elesett 6-os elesett.volt ott már mindenfelé menés...
tetves budaörsi uti felújitást kiirták jul 22 végével.Még most se sikerült megoldani...nem lehetett volna ám április májusban. nem.most kell amikor még a lőtéri kutya is a balatonra kocsikázik pénteken,vasárnap meg vissza.....
Komolyan ennyire hülye a közútkezelő? (mondjuk az elvégzett meló minősége ezt támasztja alá)
Köszi a telszámot, végül megoldódott, a dugóban egyszer csak jött egy üres trailer, és elvitt. Sajnos a fütéscsapon lévő cső adta meg magát, és azzal nem tudtam mit kezdeni. Nem tudom mit csinálnak ott az m3 bevezetőn de baromi nagy dugó van miatta. A kánikula és az araszolás nem tett jót az öreg csőnek:(
Ha az autóra gondolsz, a képen látható vas nem az enyém, a képet a gugliban vadásztam. Amennyiben a felnit kérdezed, ott nem volt választási lehetőségem, a Hamann optika része volt ez a felni, mellyel vettem az autót. Egyébként ebay-en 1000-1500 EUR körül megy használtan ez a felni, gumikkal.