Keresés

Részletes keresés

humi81 Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6964

A siófoki Aranypart Kemping is korrekt minden féle téren.

Nem tesznek különbséget a nemzetiségek között. Talán egy picit még is, de az

a mi javunkra. Ha volt valami problémám azonnal ugrottak és próbálták megoldani.

Egyszer egyik este grillezgetés közben egy német házaspár kutyája sétáltatás közben odakakkantott a sátram mellé. Sajnos nem tudok németül, így angolul közöltem velük, hogy jó lenne ha elvinnék a batyut. De rám sem bagóztak. Még a mellettem lévő német család is fel volt háborodva. Elugrottam a recepcióra és panaszt tettem. Azt mondták megnézik az utca végén lévő biztonsági kamerát és azonnal intézkednek. Nem telt bele 10 perc, és a biztonsági őr és az egyik recepciós hozta is a házaspárt, és kézzel felszedették velük. Még a szomszéd német is kente nekik rendesen.

A kempingben lévő étteremben is kifejezetten úgy éreztem szívesen láttak és figyelmesek, még akkor is ha egy pofa sörre ül be az ember.

A kempinget 12-ig kell összepakolni, de akkor hagyom el a kempinget amikor akarom. A recepción azt közölték, hogy legkésöbb este 10-ig mivel akkor zárják a kapukat.

Ímádom ezt a kempinget, de idén az északi partot vesszük be. Irány Balatonfüred!

Kempingez Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6963

Ez valami régi "átkosbeli" beidegződésből eredhet, mert akkoriban több kempingben ez így működött, némi eltéréssel. Árnyas hely, csak a külföldi vendégnek járt például Abádszalókon. De rámentek, a kemping elhagyási időpontra is, amelyről természetesen nem tájékoztattak előre, így plussz bevételt szerezhettek. 

Előzmény: Törölt nick (6962)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6962

Képzeld el, ha az összes kemping üzemeltető ilyen agybetreg lenne. A kempingek fele, kétharmada üres lenne. Arról nem is beszélve, milyen szájízzel kezdi az ember a pihenését, ha az egy vitával/veszekedéssel indul. :(

Szerencsénkre ez volt az egyetlen ilyen eset.  Mindenhol máshol oda álltunk ahova akartunk, természetesen a lefoglalt helyeket kjivéve.

Előzmény: érdeklődő 49 (6960)
szipig1 Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6961

Ezért jó hogy van a fórum! Nagy ívben elkerülöm, ha pedig valaki egy ilyen "kedves" vendéglátónál hosszabb időt eltölt, megérdemli.

Előzmény: érdeklődő 49 (6960)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6960

""Tiuszakécskén hatalmas vitám volt a tulaj (errogáns)  nővel, mert nem engete meg, hogy az egyetlen félig árnyékos helyre beálljunk.""" 

Velünk ugyanez történt 2015 júniusában  sok árnyékos hely, és vihar sem volt , mégis napra állított .

Előzmény: Törölt nick (6956)
art002 Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6959

Hali!

A későn kelőknek akkor ajánlom  Alsóőrs Európa kempinget.

12-ig praktikusan el kell hagyni a parcellát, mert akkortól jöhet a következő vendég. Ismétlem, hogy jöhet. Tavaly jött is. Idén délre összepakoltunk, (nem jött új vendég) és azután a vezető tanácsa szerint félreálltunk egy helyre, és akkor jöttünk el amikor akartunk. Szombaton praktice az érkező vihar előtt 10 perccel.

Art

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6958
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6957

Lehet, hogy azokba a kempingekbe, ahonnan 10-kor el kell jönni, nem érdemes menni, mert más egyéb, etikai és morális problémák is vannak?

Előzmény: Törölt nick (6956)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6956

Révfülöpön nem voltunk, nem ismerem.

Hegykőről egy éjszaka után eljöttünk, mert kiderült, a magyar kempinges másodlagos az osztrák és német vendégekkel szemben.

Tiuszakécskén hatalmas vitám volt a tulaj (errogáns)  nővel, mert nem engete meg, hogy az egyetlen félig árnyékos helyre beálljunk. Az volt a kifogása, hogy ha fúj a szél és egy galy a lakókocsimra esik, neki kell kifizetni a káromat. Hiába magyaráztam, hány kemping és azokban hány fa van és hányan állnak a fák alatt, nem érdekelte, oda kellett cuccolni, ahova ő megengedte. Késő délután volt, csak ezért maradtam de másnap korán elmentünk. Soha többet nem megyünk kécskére. Ráadásul ez a 10 órás távozás............. egy kempingtől a pofátlanság.

Előzmény: Nyakas Jakab (6955)
Nyakas Jakab Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6955

"Minket még egyetlen kempingből sem küldtek el délelőtt."

Minket küldtek már el kempingből délelőtt, nem is egyből. Révfülöp, Hegykő, Sárvár, itt mindenhol el kellett hagyni a kempinget délelőtt. Most a Tiszakécskeiek is a következőket mondták a telefonba, amikor érdeklődtem, hogy lesz-e hely, kell-e helyet foglalni. "Gyertek nyugodtan 10 óra után biztosan lesz hely, mert addig ki kell menniük a távozóknak a kempingből." 

Előzmény: Törölt nick (6954)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.27 0 0 6954

Ez már más fÓrumokon is volt téma, sajnos félretájékoztatással.

Mi Magyarországon legalább 25 kempingben voltunk idáig. Ez vegyes tóparti, illetve strandos termálok. Általában mindenhol voltak bungalók, faházak vagy szálloda is. A házirend mindenhol általánosan fogalmaz, nem térnek ki külön a kempingre és a szállodai szolgáltatásra, ezért értelmezik sokan tévesen a távozás időpontját.

Szoba vagy szálodai szolgáltatások esetében, egyértelmű, hogy a távozó vendég után ágycuccot kell cserélni és rendet kell csinálni, ezért van az, hogy 10-12-13 órakkor el kel hagyni amszállást. A kempingben viszont mindezzel nem kell számolni a szolgáltatónak, tehát nem kell korábban elmenni.

Minket még egyetlen kempingből sem küldtek el délelőtt. Az más kérdés, hogy 15-17 óráig illik távozni. Cserkén sem kell elmenni, csak a vendégházakból, fizetni viszont a távozás napján egy meghatározott időpontig lehet, ez pedig a nyilvántartásuk miatt van, ez pedig majdnem mindenhol így működik.

Mindenesetre az elején nem árt rákérdezni, de a válasz feltételezhetően mindig ugyanaz, akkor mész amikor akarsz.

Előzmény: érdeklődő 49 (6952)
Nyakas Jakab Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6953

Nem kell eljönni, csak a számlát kell időben rendezni.

Előzmény: érdeklődő 49 (6952)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6952

Cserkéről is azt hallottam ,hogy a felújítás óta utolsó nap10-ig el kell jönni . Mi még az idén nem voltunk .

Előzmény: Nyakas Jakab (6951)
Nyakas Jakab Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6951

Igen, két éjszakánál valóban jelentősebben emeli meg az árat. Mi alapból nem megyünk 2-3 éjszakára olyan kempingbe, ahol akár csak délig kell elhagyni azt. Ilyenkor Cserkeszőlő, Kiskunmajsa vagy az Agárdi Termál-kemping a cél. Ezeken a helyeken akkor sem problémáznak, ha este 6-kor mész el tőlük.

Előzmény: érdeklődő 49 (6950)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6950

""A mi esetünkben ez kb +5200 ft, ez annyi ""Igen de ha csak 2 éjszaka ,akkor már sokat emel az egy napra jutó összegen . Meg Szolnok jó helyzetbe van , van bőven választék .

Előzmény: Nyakas Jakab (6944)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6949

Wi-fi ??? Hát az nincs !

Előzmény: Gzsolo (6941)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6948

Szevasz ! 

Talán legközelebb ! 

h2no

Előzmény: Nyakas Jakab (6946)
lala63 Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6947

Nyíregyházi Igrice kempingről van valakinek tapasztalata?Mindent szívesen fogadnánk.Előre is köszönöm.

Nyakas Jakab Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6946

Szia!

Köszönöm az ötletet, de sajnos nekünk csak a jövő hét felel meg, mert akkor vagyunk szabadságon.

Üdv: NyJ

Előzmény: Törölt nick (6945)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6945

Szevasz !

Ha jól értem Tiszakécskéről van szó ? 

Lesz augusztus 18-23 között Kempingtalálkozó a DKK szervezi. Még lehet rá jelentkezni. 

Talán a konstrukciók mások  ott is

egy találkozón.

A múlt hétvégén Tamásiban annyian voltuk a kempingtalálkozón -61-egység, hogy azon a hétvégén nem is fogadtak  "civil" vendéget. Itt nem foglalkoztak, hogy mikor érkezünk és a távozás napján mikor indulunk haza.  Mi éjszakára nem  maradtunk, de kedvezményes fürdő belépőt kaphattunk. 

h2no

Előzmény: Nyakas Jakab (6944)
Nyakas Jakab Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6944

Én azért nem látom a helyzetet ennyire katasztrofálisnak. Pünkösdkor mi két lakókocsival mentünk, nagyon kevés hely volt, szinte telt házas volt a kemping. A kempinget vezető hölgy nekünk is megmutatta, hogy hova tudunk beállni úgy, hogy egymás mellet legyünk. Nem érezte úgy egyikünk sem, hogy ez van és kész, a lehetőségekhez képest szerintem a legjobb helyeket kaptuk meg. WIFI-ről nem tudok nyilatkozni, mert mobilnetet használok. A 10 óra nekem sincs ínyemre, de én úgy kalkuláltam, hogy inkább kifizetek még egy éjszakát, ha ez az ára annak, hogy késő délutánig maradhassunk. Így nem 7, hanem 8 éjszakát fizetek. A mi esetünkben ez kb +5200 ft, ez annyi, mintha a 7 éjszakára számolva éjszakánként +750 forintot fizetnék. Vannak fürdők, ahol két felnőtt belépő kerül ennyibe. Ez szigorúan csakis az én magánvéleményem. 

Előzmény: Gzsolo (6941)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6943

Jav sátorozni 

Előzmény: Törölt nick (6942)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6942

Sziasztok szép napot.

Szerintetek mennyire pofátlanság egy éjszakára elmenni sátrazni horgásztó partjára ? Persze ha kell fizetünk érte csak ki szeretnénk kapcsolódni 2 napot egy éjszakát .

Tud valaki  ilyen helyet  fejér vagy veszprém megyében ? 

Köszi 

Gzsolo Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6941

Köszönöm az infókat, de ez nem jó hírek.

Ott verjem fel a sátrat ahol mondják? Vagy, csak ott volt már hely? (Foglalás?)

De az, hogy egy kempinget 10-ig el kell hagyni, olyat még nem is hallottam.

WI-FI legalább van rendesen?

Előzmény: Nyakas Jakab (6940)
Nyakas Jakab Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6940

Mi először voltunk, lehet a régi visszatérő vendégekkel szemben más a hozzáállás. 

Előzmény: érdeklődő 49 (6939)
érdeklődő 49 Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6939

Mi júni.5-6-7 voltunk és az utolsó nap 10-ig kifizettük a számlát ( 10300-/ 2fő ) és délután 5-6 óra körül jöttünk el . Viszont az nem tetszett, hogy nem mi választhatunk helyet, hanem megmutatták hogy hova kell letelepednünk ! ( jó napos hely volt délután )

Ha ez tényleg így van , részünkről felejtős !!! pedig mi régóta évente többször is eltöltöttünk több napot itt.

Előzmény: Gzsolo (6937)
Nyakas Jakab Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6938

Mi pünkösdkor voltunk, akkor 12 óráig kellet elhagyni a kempinget és a héten hívtam őket, mert jövő vasárnap mi is megyünk. A telefonba 10 órát mondtak és komolyan is veszik.

Előzmény: Gzsolo (6937)
Gzsolo Creative Commons License 2015.07.26 0 0 6937

Nekünk is ez a combo van, nagyon bevált.

Holnap megyünk a tiszakécskei termál kempingbe, valaki tud friss infórmációt onnan?

Honlapján olvastam, hogy távozáskor  reggel 10-ig kell elhagyni a kempinget, délig egyig az egy dolog, de 10-ig (?) az szállodában is korai! Ezt mennyire veszik komolyan, ha tudja valaki?

Köszönöm

Előzmény: dstr (6936)
dstr Creative Commons License 2015.07.25 0 0 6936

Igen, ilyesmiben gondolkodunk. Köszönöm!

Előzmény: Törölt nick (6933)
dstr Creative Commons License 2015.07.25 0 0 6935

Nem akarunk mindenhová lakókocsit vinni. És a legtöbb elősátor nem szúnyoghálós.

Előzmény: Boar... (6934)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!