Amennyire én tudom a "CMM" az "ECU"-nak egy része (valami olyasmi mint a dsi),ez tulajdonképen egy felügyelő egység,figyeli és koordinálja többek között a befecskendezést de több részegységet,alrendszert is figyel.
Van egy olyan problémám a 2004-es 1.6 dízeles C5-ömmel, hogy rángat a gyorsításoknál a kocsi. Főleg akkor érezni, hogyha emelkedőn gyorsítok. Viszont, ha tempomattal gyorsítok akkor nem jelentkezik a rángatás.
Elmentem szerelőhöz és azt dobta ki a számítógép, hogy a légtömegmérővel van gond, ki is cseréltük de akkor még rosszabb lett. Az alapjárat elkezdett össze vissza ugrálni. Gondoltuk, hogy a légtömegmérő rossz amit vettünk szóval kicseréltettük egy másikra, azzal jól ment kb 5km-en át míg hazajöttünk, itt pihent a kocsi 1 órát és utána ez is elkezdte az alapjáratot rángatni, és le-le fulladt a kocsi.
Februárban volt vezérműszíj csere, szűrő és olajcsere stb...
Találkozott már valaki hasonlóval? Holnap lehet hogy kipróbálunk egy harmadik, eredeti márkás légtömegmérőt de kicsit félek hogy máshol lehet a gond.
Azóta lett egy C5 II kombi, automata természetesen:) A Xantia is meg van, de nekem is kéne újra szolenoidokat cseréni, mert télen soxor van vészüzem. Elvesztettem a telszámod, írjál a mélemre ha gondolod.
Új vagyok még a fórumon is, és egy C5 III új tulaja is.
A "service.citroen.com"-ra magánemberként hogyan lehet regisztrálni? Nekem nem sikerül, az első oldal (ahol kiválasztom, h magánszemély vagyok), visszaküld a kezdő oldalra. Ha cégnek hazudnám magam, az menne, tehát nem böngésző inkompatibilitás okozza.
Mint azt már telefonon jeleztem Neked, a legutóbbi javításnál ott maradt a C5-ös hidraulika tartály feletti műanyag burkolat. Talán a holnapi nap folyamán lesz arrafelé dolgom és bemennék érte. Dolgozol holnap? Üdv.
Egy kis diag segítség kellene. Adott egy (off topik) C3 1.4 hdi. Nem megy klímája. Lexia-val olvasva, egy hiba van: CMM hiba. H.közeg mennyiség, nyomásérzékelő, kompresszor rendben. Van valami ötletetek? Mit takar a "CMM" rövidítés?
Szia! Köszi megvagyok. Mennek a napok, röpülnek az évek. A C5 persze még megvan. A motoron és az autón csak a kopó fogyó alkatrészeket cserélgetem, na meg az általános hibákat javítottam. Mint pl. a km. óra szervó motor, vagy a komp. gomb az ablaktörlő karon. Illetve a hidraulika motort égettem le, amit betg-től beszerzett darabbal cseréltem. Az AL4-en pedig már 2x cseréltem szelonoidokat. Már teljesen rutinból cserélgetem őket. Másodszorra a teljes hidraulika tömböt szétszedtem, és kipucoltam. Most szépen teszi a dolgát megint. ( Kopp, kopp, kopp. ) :-) Úgy hogy elvagyok a géppel. Itt a topikot minden nap olvasom, de már nem vagyok olyan aktív mint jó pár évvel ez előtt. Nálatok minden ok?
Cserélhető. Márkakereskedésben tudsz venni perselyt hozzá. Az alábbi képeken látod a cikkszámot, és az árat is. Figyelj a rendelésnél mert a két oldalé különböző!
Sziasztok, C5 I. 2001, 2,2 Hdi. jobb első bor ülés konyoklojenek a műanyag fogadoJa leamortalt nemi erőszak hatására. A konyokloje ép de a fogado eldeformálódott. Cserélhető. Kivehető? Mi a trükkje a dolognak?
Szükségem lenne egy Citroen c5 2002 1.8 benzin váltó bowdenre. Amikor vizszintesen mozgatom a váltót (tehát nem a kocsi hosszani irányában) a váltó azt a bowdent huzogatja. Megpróbálok képet csatolni hozzá. Ha van valakinek legyenszíves szóljon.
A képen a 8-as számú bowden kellene aminek az egyik végén egy műanyag hengerszerű dolog van.