Ez az igazi. Neked mondjuk terepjáród van nem telepjárod, de ki tudja, hátha összejönne a deal. :) Az árvédelem fogalmat még nem tudtam összeegyeztetni a hirdetéssel amiben ár nem szerepel, így még az a verzió maradt, hogy kétéltű az autó. Ezt a linket azért elküldeném neki: http://www.kislexikon.hu/arvedelem.html
Annyira nem is néztem, a szövegre rápillantottam, ott azt írja kabrió, sötét színű autó,ami megint nem tetszik, plusz 240.000 km, 3.6-ért, már csuktam is be :) De így jobban megnézve a belseje nem rossz. De ennyit nekem tuti nem érne :)
Á, sárnehéz kabrió, ez nem az én világom :) Egyébként durvák az árak, a pirosat alig több, mint feleennyiért adtam el. Lassan az E46-E36 megkímélt darabok ára összeér.
Majd kapuzárási pánikra veszek M3-ast, de egyelőre még a kompótot is alig használom, heteken keresztül le van kötve az akksisaru :)
Ford ecoboost 1.6 (2012 S-max-ban) 1-2 percenként le akar állni, vagy le is áll. Üza nyomás leesik olyankor nagyon alacsonyra 5500 környékén jár normál esetben, aztán szépen megzuhan 1000 alá, aztán vagy visszerőlködi magát, vagy leáll. Merre érdemes indulni? nyomásszabályzás?
Nekem félautomata klíma van, S50B30 motor. Néha a venti fokozat csak 1 és 4 állás van (1-3-ig az 1-es fokozaton megy). Hol keressem a hibát (van-e tipikus hibája), ventillátor szabályzásnál vagy a fokozatállító tekerőnél?
Még azt nézd meg előbb, hogy a klímavezérlő ad e jelet a motorvezérlőnek a klíma bekapcsolására. Ha automata klímás akkor az x1527 es csati 10 es lábáról jön a jel lila/zöld vezetéken.
Jaaa tényleg most ugrott be. De azzal mintha valami kis keveset lehet emelni a hátulján.
Megkérdem mennyi a két új rugó ára majd marad az, meg szerintem belerákom abba is az airspringet.