Neked kéne laposkúszni. Idevágsz egy szart, ahhelyett, hogy annyit tennél, hogy megnéznéd hol tart a sztrádaépítés. Vagy a google által közölt cikkek fejlécében a DÁTUMOT!
Ha meg nem tudod, akkor kérdezd meg! Ha meg kérdezni se tudsz (mert tisztesség egy csepp sincs benned, azt látni - te akarsz valakit ezek után kioktatni, hogy okádod a szart a semmiről? Az ugye nem megy, hogy "bocs, elnéztem!" ?), akkor ne nyisd ki a szádat se !!!!!
Egyszerűen elképesztő, hogy nem múlhat úgy el nyár, hogy ne folyna anyázás ezen az oldalon. Miért nem lehet normálisan válaszolni? Miért jó az, ha a másikat a pökhendi, cinikus válaszokkal felhergelik? Nincs elég sz@r körülöttünk? Nem inkább örülni kéne, hogy jónéhányunknak megadatik, hogy nyaraljon?
1- Azt sem tudtad,mi ez a topic,amikor már itt törzsgárda tagként segítettem bárkinek.
2- Nagyképűséggel és lekezelő stílussal semmire nem mégy,főleg nem tiszteletet fogsz kivivni,inkább egy paprikajancsit látnak maguk előtt az emberek.
3- Lapozz bele a fórumba és tekintsd meg saját 123445-ös hsz-edet.
S most gondolkozz el,amikor 2 évvel ezelőtt,hasonló kaliberű kérdést tettél fel a bosnyák pályával kapcsolatban és neked normálisan válaszoltak,akkor mi a jó büdös pi@@áért rázod itt a lábadat meg mondasz ökörségeket,hogy 10 éves cikkeket hugyozok ide.
Láttam már sok öntelt b@rmot ezen a fórumon de te benne vagy a top 3-ban.
Piros x.... de ha nagyon szarakodni akarsz,hidd el,neked fog a bicskád beletörni ebbe a harcba. Garantálom.
Értékelem a primitiv,bunkó és felfuvalkodott stílusod de ha lehetne kérnem,rakj mellém egy piros X-et ha ennyire nehezedre esik fórumozni és válaszolni,lekezelés nélkül.
Tettem le én is annyit már ide meg más topicokba is,hogy ne kelljen nyikhaj,felfuvalkodott emberekkel kommunikálni.
Íme, egy ború látó bosnyák atyafi véleménye az építkezésről: " Čovjek bi rek'o, imamo anse da postanemo prava drava...a ono, samo iluzija." / Az ember aszondaná, esélyünk van, hogy igazi ország legyünk...de ez, csak ábránd. /
Bocs egy kicsit más téma de mediterrán hangulathoz kapcsolódó.Kimentem hátra a kertbe és arra lettem figyelmes, hogy kabóca ciripeléseket hallok.Három kabóca muzsikált.Talán a 60 as években lehetett hallani itt sokszor kabócákat aztán eltűntek.Jelentem most megint vannak.Felétek?