Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó kitűnő állapotú, alig használt Fuji X-E1 fényképezőgép váz (gy. sz. 24M52226) gyári pót akkuval és minden tartozékával, eredeti dobozban. Irányár 110 000 Ft.
Eladó Fujinon XF 56mm f1.2R optika (s/n: 46A04575), kiváló állapotú, karc- és sérülésmentes, dobozával, tartozékaival, papírjaival. Még 3 hétig érvényes garanciával rendelkezik. UV-szűrő a kezdetektől. Ár: 250e Ft 240e Ft
Megtekinthető, átvehető Bp. XI. ker. T: 06-20/214-4974
Eladó Fujinon XF 56mm f1.2R optika (s/n: 46A04575), kiváló állapotú, karc- és sérülésmentes, dobozával, tartozékaival, papírjaival. Még 3 hétig érvényes garanciával rendelkezik. UV-szűrő a kezdetektől. Ár: 250e Ft
Megtekinthető, átvehető Bp. XI. ker, hét végén is. T: 06-20/kettő14-4974
Üdv mindenkinek! Kihasználatlanság miatt megválnék Fuji xc 50-230-as (sn.: 41B05746, fekete) kifogástalan állapotú objektívemtől. Minden tartozék, doboz, papír megvan. Esztergomban vagy Budapesten átvehető előzetes egyeztetés után. Ára: 65.000 Ft. Fekete xc 16-50-et beszámítok. harminc3858 hathat2
Eladó egy megkímélt állapotú, hibátlan működésű, fekete Fujifilm X-E2 váz (34N5297x) dobozával, összes tartozékával együtt, az eredetin kívül egy plusz, utángyártott akkumulátorral. Garancia nincsen már rá. Ára: 145.000 Ft
Fuji X-T1 váz - sn: 41M09576 ( 2015. 02. 09. -es tripont vásárlás, hivatalos 2 éves magyar garancia ) megkímélt, hibátlan állapotban, minden tartozékával-papírjaival, 8000 körüli exposzámmal eladó! 280.000 Ft
Eladó egy XC16-50 kitobjektív kihasználatlanság miatt. 2014 augusztus 13-án vásárolt, meglévő fix obi miatt nem használt. Por, karc és gombamentes. SN: 33A12637
Melléfogtam, mert másodgépnek más márkájú gépet vettem, mint a profi gépem. Pici méretűt szerettem volna, s ez valóban az, de zavarnak a rendszerbeli különbségek. Így inkább Canon 100D lesz a az utazógépem az 5D III mellé, és eladom az alábbi, frissen beszerzett kitet:
1 hete Németországból érkezett Fuji X-E1 fekete váz dobozában, papírjaival, 1+1 év garanciával sn. 31Q53100 + 8 hónapos Fujinon XF18-55mm F2.8-4 R LM OIS kit objektív (s/n: 46A0452*) (szintén garanciális, de itt az eredeti garancialevél a váz tulajdonosánál van, nekem csak másolatom van róla, ez hazai forgalmazású objektív volt egyébként)
A felszereléshez adok egy új akkumulátort is, amit rögtön megvettem hozzá. (Persze az eredeti is új)
Eladásra kínálom a Fuji X-E1 vázamat minden tartozékával, nagyon szép állapotban. Ha igény van rá adok hozzá egy Fuji 18 f2 -őt. Az obi magában nem eladó, egyébként az is szép állapotú!
Már rég X-T1 et használok, de szentimentális okokból megtartottam az E1 et, de nem használom.
A váz magában (meg persze az összes gyári tartozékával, dobozzal) 85E