Gábor, beszart asszem az ablaktörlős kar. A végén lévő gombbal váltogatom ugye a fedélzetit, ez először szarakodott, most meg is halt, csak a gomb nem vezényel, kar működik egyébként. Van esetleg ilyened bontva, és mennyibe fájna? C5 I. 2001 2.0 benzin SX felszereltség. Kösz. Norbi
a korom elégetésekor salakanyag keletkezik , ezzel telítődik a részecskeszűrő, ezt csak mosással , vagy cserével orvosolható , sok esetben ezért kerül megszüntetésre ez a rendszer.
Ha nagyon sok a salakanyag a mosás nem igazán jó .
345 km a 10 reg közötti átlag.. alig megyek városban, kint meg 120 körül. 1 literrel több is lett az átlag legutóbbi tankoláskor. nemtom mi lehet vele. Hétfőn megy egr takarításra aztán meglátom mire jutunk.
Citroen újoncként rögtön kérdéssel indítanék, jó szokás szerint...
Az eMyWay rendszert próbálom használatba venni, és minden remekül megy, kivéve a telefon kihangosítása. Párosítva van mindkét funkcióra, zene streaming működik rendesen, névejegyzések szinkronizál, hívást is tudok indítani, de se a hívott fél nem hall engem, sem én őt. Rádiót sem némítja le, de látszik, hogy a hívás felépült.
Az egyszeri felhasználó módszereit próbáltam, telefont töröltem, újrapárosítottam, a rendszert újraindítottam, kezdemémenyztem a hívást telefonon és az autón is, jelenség mindig ugyanaz. Sőt, a kezelési könyv vonatkozó fejezeteit is elolvastam.
Ha valaki futott már bele hasonlóba, és van ötlete mit kell kezdeni vele, megköszönném az infokat.
Vagy egyszereűn guruljak be egy márkaszervízbe és (garanciaidőn belül) csináltassak egy szoftver frissítést?
Lehet egyébként magát az eMyWay rendszert valahogy teljesen visszalőni a gyári állapotra (felejtesen el mindent)?
Tegnap tettem közzé éppen a hátsó futómű javításával kapcsolatban a hozzászólásomat. Ne keresgélj, hanem kattints "betg" fórumtársunk nevére, ott találsz elérhetőséget! Felhívod, megbeszéled az időpontot és már meg is gyógyítja az autódat. Itt már elég sokunknak rendbe tette az autóját.
Elmélyül a hangja megemelkedik a pill fogyasztás stb stb
regeneráláskor az összes elektromos fogyasztót rákapcsolja , tükörfütést is ,aki nagyon kiváncsi rá az egy ledet köt erre az áramkörre , ez jelzi a regenerálást.
Péntektől én is betg elégedett ügyfelei közé tartozom. Több szerelőnél is jártam, akik egyértelműen azt állították, hogy rendben van a hátsó futómű az autómon, holott már egyre rendszeresebbé váltak a hátulról hallható csattogások! Gábor pénteken sikeresen orvosolta a problémát (amit ezúton is köszönök) és immáron ismét hibátlanul, csendesen suhan az autó. Ezek után úgy gondolom, ha problémám lesz a kocsival, már nem a régi szerelőket fogom felkeresni!
Egy barátomnak -15 fokban tankoltunk egy 406-ba (68Literes)mikor majdnem negyedig volt, 73 litert. Bement, kifizette, elkérte a számlát, meg a panaszkönyvet.
Velem történt olyan,h nem volt lenullázva a kút es en is jóval a tank befogadóképessége felett tankoltam! Nem fizettem ki! Ha a kutas tankol vkinek, akkor tudjak vhogy megcsinalni. Nem értettem mert visszarakaskor lezár a rendszer! 20eves story!
Sziasztok. A múltkor leírtam egy hibajelenséget,amire az volt a válasz többetektől is,hogy a nyomásszabályzó szelep miatt áll le az autó. Mi az igazság abban,hogy le kell venni a tankot és ki kell tisztítani,mivel lehet benne fémes lerakódás a nagynyomású szivattyúból leváló apró fémtől. Kivettem a tankból a szivattyút,minimális kosz volt a szűrűjében. Ezt kitisztítottam,utána a szivattyúval nyomattam ki k.b. 2 liter gázolajat,leülepítettem,de nem látni benne fémet. A kérdésem:levegyem-e a tankot, vagy elég kicserélni a szelepet? A válaszokat előre is köszönöm.