Sikerült megoldani a hibát. ( csatlakozóba egyik forrasztás elengedett ) most fut minden .
Tudja esetleg valaki,hogy hol keresek rá a tempomat beállításokra vcds ben ? 2005 Seat Alhambra 1,9 PDTD , AUY. A zöld lámpája világít a tempomatnak a műszerfalon ,de a + vagy - gombokkal nem rögzíti a sebességet.
Hello , Üdvözlök mindenkit ! Tud esetleg valaki segíteni ? Seat Alhambra 1,9 pd 2005, AUY motorkód. hogyan kellene csatlakoznia a vcds ( 12.12 ) hez ? van valami külön beállítás hozzá ? Test lenyomásakor K1 és K2 GRUND , CAN Not Ready
Meg kell nézni mondjuk egy éjszakányi állás után a motor- és műszerfal vezérlőiben a hőfokot, nagyjából a külső hővel kell megegyezniük. Aztán melegen is, ekkor 80-90°C között az ideális, és itt is minimálisan térhet el a két érték egymástól. Ekkor reálisnak mondható.
A termosztát is tényező a hőfok értékénél azaz inkább változásában, de ez mindkét értéket szintén egyformán befolyásolja, tehát viszonylag egyszerre kell változniuk, nem túl nagy értékkel. Ha pl. korán nyit ki vagy nem zár megfelelően, hosszabb lejtő alkalmával jobban lecsökkenti a hőfokot, ami szépen figyelhető (log célszerű) és gyanúra ad okot.
Amíg nincs behatárolva a vízhőfok, addig nem érdemes hűtőt és egyebeket szóba hozni.
A kenyér ára 200-800ft/kg között mozog, akkor nyilván nem veszek 200-ért, mert az nem kenyér, csak kidobott pénz.. Az ár alatti autóval ugyanez a helyzet. Valamiért olcsóbb és az nem a nagylelkűség.
Egy adott termékről/szolgáltatásról meg tudom ítélni, hogy valós értéket kapok-e az áráért.
Sokaknak ez gondot okoz, azért segítettem.
Írhattam volna énis hogyan forraszd meg az amúgy forrasztást nem igénylő kijelzőt. Vagy hol vegyél másik selejtes kínait és próbáld meg beleszerkeszteni.
Az optimális megoldás, ha érvényesíted a garanciális igényed és ebből tanulva változtatsz a hozzáálláson.
Az internet korában nem telefonálgatom végig az országot....
Sajnálom,ha Neked az egészből ez jött le. Gondolom Te egy adott terméket/árut mindig a legdrágább cégnél veszed,legyen az 1 kg kenyér,egy öltöny vagy egy új autó...Szerintem bármivel is foglalkozol,biztosan Te vagy a legolcsóbb a piacon,és természetesen az illúzió árulása ki van zárva...ugye?
Két évvel ezelőtt ezt a céget dobta ki elsőnek a Google,szimpatikusnak tűnt és vele csináltattam meg. De tulajdonképpen nem is tudom miért magyarázkodom Neked...
Ja és köszönöm szépen az építő jellegű hozzá szólásodat...