Az úriember szereti ha tudok róla hogy írt. És ha itt jelzi, azzal hamarabb szembesülök. Talán elbír ennyi felesleges terhelést a fórum, nincs itt olyan észveszejtő forgalom. Amúgy sem fordul elő túlontúl gyakran.
A helyzet nagyjából annyi, hogy a mai világban az én esetemben a mail már egy avittos formula.
Telefonon meg közösségi portálokon kommunikálok. Így ha valaki nem jelzi itt hogy levelet küldött, meglehet csak egy hét múlva bukkanok rá, mert nem kifejezetten látogatom a postafiókomat. Nincs rá igényem.
Jelenleg nincs s.o.s. üzletem, így nekem az sem fáj ha valaki nem ír. Elviselem a magányt. :-D :-D :-D Ezt is csak azért írtam le, mert úgy látom megesik hogy szikrázik itt a levegő. Legalább ebből ne legyen feszültség.
A vaterán az általad árult x-esekből 5 csapat érdekelne engem. Ha esetleg véletlen nem kelne el és neked is jó lenne 1500 ft/db szívesen megvásárolnám!Előre is köszi,üdv.
Ezt nem értem én sem. Miért nem meri felvállalni bárki is ,hogy kicsoda? Úgy sem tehet senki semmit ,hogy megakadályozza a licitálásban. Legalább megelőzne minden ilyen és hasonló találgatást.Azért az érdekes ,hogy mindig ilyen nagyobb értékű gombok eladásakor bukkan fel egy "ismeretlen" . Jól látom? Nem gyüjtöm a régi gombokat ár és egyéb okokból de ezt figyelemmel kisértem.