Jaj bocsi, azt elfelejtettem. 1995 C12NZ. Van benne egy kis piros lámpa a biztosító tábla fölött, mint az F Astrákban a riasztó visszajelzője és villog.
Őseim nem rég vettek egy b corsát. Eddig semmi gond nem volt vele. Pár napja megadta magát az akku, így vásároltak egy újat. Az autóban tudomásom szerint nincs riasztó, de akku csere után mégis villog az összes irány jelző, hang nélkül, amit kis idő után abbahagy, de indítózás esetén újrakezd. A biztosíték táblában sincs benne az indításgátló/risztó reléje. Az autó nem indul. Szikra van, mert hidegindító sprayvel beröffen a motor, tehát üzemanyagot nem kap. Mintha az injektort tiltaná valami. Ötleteket várnék, hogy mi lehet a probléma és mindez hogyan deríthető ki és orvosolható!? Köszönöm előre is!
G astra-sokszor merült le , azt is nagyon. Elfelejtette a software-konfigurációkat-újra kellett software-relni a kocsit! (én még ilyet nem is hallottam)
Aztán ezt elmeséltem egy emberkének aki azt mondta elég lett volna ha a két sarut (akkuról levéve) összeérintem -az kisüti magát-0ra áll a kocsi vagy mi és használható.
Van egy Astra g-m X14XE motorkóddal. Érdeklődni szeretnék, hogy egy vízfőfok érzékelő van, ami a motorvezérlőnek is adja jelet vagy külön-külön vannak. Egyet látok a termosztátnál, ha van akkor a másikat hol találom?
Az volt az első hogy gépre raktuk,de csak azt írta 3.henger kihagy. Megcseréltünk két gyertyát, kitöröltük a hibát, de nem tudtam annyit menni vele, hogy megint vissza írja hibának.
Annyira fullad ,hogy alig enged kövér gázt nyomni. Olyan 1500 nál fullad be, magasabb fordulatnál már jó.
Nem lehet vele járni-7000Km van benne, szerintem letapadhatott valahol valami!
Vidd el autodiagnosztikával foglalkozó személyhez. Az utolsó dolog amit ebben a helyzetben cserélni kell, az a trafóhíd lesz. (hivatalosan ez felismert égéskimaradás, amit főleg érzékelők gyakori kihagyása okoz)
Gyárival azonos mèretű dobot szerettem volna, de ilyet nem találtam, csak nagyon drágán. Amennyiben az èn kocsimra gyártatok le egyet, az legalább olyan drága lesz, mint a Jom márkájú.
Most ezt nem értem.Nem találsz fehér spray festéket? Hátsó dobot bármelyik kipufogós csinál neked olyat amilyet akarsz.Én is csináltattam a Vectrámra régen a Proexnél.
'98-as 5 ajtós Opel Astra F-hez keresek sport kipufogót (hátsó dob, lehet kerek, ovál dtm, sima dtm - utóbbi akár dupla is). Gondoltam teszek rá gyári méretűt, de amit találtam (Paragi), az csak '96-os évjáratig jó. Most találtam az Rs Shopnál ilyet, de az meg akcióban 31e Ft. Tudtok ajánlani olyat, ami ennél olcsóbb? Végső megoldásnak jöhet univerzális is, de akkor olyan hely kellene, ahol fel is teszik.
Továbbá szeretném lefesteni az alufelnimet. A gond az, hogy nem találok olyan spray-t, ami fehér színben létezik. Lehet valahol ilyet kapni?