a mi cégeseinken van hasonló, a pontos tipust nem tudom de Mud-Terrain és nagy kockablokkos a gumi mintázata.
bizony el lehet azzal is akadni, ahol mi járunk vele (gáznyomvonal). Szántás, földút, erdészeti út, erdei utak, mindenen keresztül árkon-bokron, amikor esőzések után kell menni, néha elakadunk vele.
Akkor jön a másik és kihúz, vagy a csörlővel kivonszolod magad, vagy hívsz traktort :-)
Nálam Bridgestone Dueler D694 van. Csendesség ez mellett csak álom :D Ugyanakkor nem gondolkodtam mellette téli gumin és nincs gond, ha esetleg saras részre kerülök :D Homokról is úgy lő ki, majd mint ha asztfalt lenne alattam :D
"Hankook Ventus Prime2 K115 Igen penteken vettem oket :)
Vredenstein Ultrac Cento XL lett rendelve aztan meg jottek csak 225/50 17 helyett 225 /45 17 esek jottek valamit felreertett a gumis vagy nem tudom,eredetinek Vredestein Ultrac Vorti XL akartam csak azt nem gyartanak 225/50 17 ben csak 225/45 os meretben igy lett Cento ,de meg is 225 /45 jott 50 magas helyett!
Egy kamion gumi jott az nap igy volt ez a Hankook Ventus Prime2 K115 225/50 R17 meretben, dragabb de jobban tapad eleg csendes is ,semmit nem hallok belole jo gumi nem bantam meg amugy is szimpatikus a Hankook "
amit meg én vettem az H7 de majd lehet veszek ősszel próbaként H4-ből ha erős a fénye.
Mekkora teljesitményű lehet 60/55 vagy több? nem forrófejű mint az nbu? ;)
Azt mondjuk tudom hogy a Valeo aqua vision all season H7 em a tavolsagiban valami pusztito mind sargasagban mind fenyeroben imadom :) mint valami fenyagyu :D
Megjottek NOKYA H8 sarga kodosok ma kicserelem az amugy is sarga H8-asok helyett amik benne vannak ,kivancsi vagyok a kulombsegre, remelem sokkal sargabbak lesznek a Nokya-k :) csinalok kepeket.
Sajnos még nem volt lehetőségem kipróbálni, elég kemény időszak ez nekem. Mondjuk szerintem nyugodtan megveheted, minimális különbségek vannak csak. Ha nem egymás mellett/után látod őket, akkor észre se veszed.