Elhagyta magát az ablakmosóm motorja ('97-es Compact 316i). Működik, de folyik belőle a víz. Érdemes bontóból venni ilyet vagy van normális áron utángyártott?
Neten sokfélét láttam, de vagy csak egy kivezetése van vagy az elektromos csati nem olyan, mint a gyári. Nincs kedvem vele órákat barkácsolni.
Elvileg én is ilyet vettem, elég hamar kiesett belőle az embléma, az egész elvetemedett már, meg is kopott, és az anyagát sem tartom igazán jónak. Durva, és nagyon beleragadnak a fűszálak, levéldarabok.
Valaki vásárolt már utángyártott szövetszőnyeg garnitúrát? Millió cég van, aki foglalkozik vele, árban az eltérések nem nagyok. Tudom, hogy van gyári, de az szar.
Nem kérdés, a Z3 sokkal szebb, de a kompót már meg van, és nekem az is szempont, hogy bármikor, bármelyik autóval mehessek bárhová, tehát két felnőtt, hat kutya, bicikli elférjen. Plusz a kompót mellé még a LandCruiser is jár a Z3 áráért, így viszont a kompót javára dől a mérleg, mert a külső nekem elég kevéssé számít.
Ha pénz nem számít, akkor nyilván nekem is Z3 M Coupé lenne a garázsban, mert az egyik legkülönlegesebb autó, amit a 2000-es évek környékén gyártottak, az egyik legjobb motorral. Aztán ki tudja, hogy "veteránnak" ajd nem az lesz-e évek múlva, mert nem tudok elszakadni az E36 szériától :)
Épp, mielőtt itt feljött a fórumon a Z3, az asszonnyal séta közben láttunk egyet, épp mondtam neki, hogy na egy ilyen milyen jóvóna;) Lehet nem is kopét fogok venni, hanem ilyet kell keressek, persze ebből is a kupé jön be inkább.