Nekem sincsenek vele jó érzéseim. Kormány pl nem évjárathoz passzoló, légzsák problémák... És ezt még csak sör mellől írom.;) Egyébként szívesen megnézem, Érden dolgozok. Egy fórumos nyilvános véleményt adok, ha publikus:)
Jó, persze, tudom, de ha eltekintünk a designtól és a kisebb tengelytávtól, nehéz lenne közelebbi rokont találni egy 323ti-nek, mint egy Z3 2.8 - nem ideális flotta összetétel, ha különböző autókat szeretnék:))
Kb azonos hathengeres motor, a súly pontosan ugyanaz, 1330kg, első-hátsó felfüggesztés nagyjából ugyanaz (a féltengely nem azonos, azt tudom), ugyanaz a padlólemez alapja. Persze a vezetési élmény a tengelytáv miatt valamennyire más lehet, de a legnagyobb különbséget abban látom, hogy a külső alapján milyen az imidzse. Nekem a Z3 kupé túl feltűnő, többet mutat mint, ami, a kompot meg az ellenkezője.
Üdv! Kérdés! Mi van akkor, ha mondjuk ki van húzva a tetőablak, és elromlik a motor! Hogyan tudom visszahúzni manuálisan, ha eleredne az eső?! 93-as Kupé
Amúgy én is ezen gondolkodom, hogy lassan 40 leszek, kéne egy kabrió. Az álmom egy 190SL, de arra még durván 3627 évet kell spórolnom, így kisebb büdzsbéből maradna az SLK, Z3, de Z3-asom igazából már van, csak nem kabrió, SLK meg nem annyira jó. Eggyel lejjebb az MX-5, NB, 1.9, sperrel, ez elég vonzó, de még át kell gondolnom, nem olcsó. És B tervnek ott a Trabant/Kispolski kabrió. A Trabant előnye, hogy jól néz ki, kétütemű, a kispolskié, hogy a garázsom 770 cm-es, pont elférne a kompóttal együtt:)
Mondjuk Trabantom már volt, és nem akarok kétszer ugyanolyan autót venni, de egy kabrió az más
11 evig volt accordom 270ezer merfoldet futott es lehet ma is meglenne, ha nem tortek volna ossze. Csak annyira, hogy gazdasagi totalkaros lett szegenyke.
mérhetetlenül köszönöm a segítő szándékod,, keresek is egy suzukit :D
nem értem miért gond ha megkérdezek vkit akinek már volt ilyen, hogy mi változik mi hogy alakul
a fogyasztás azért érdekel mert most szépen eszik 5,5 litert és ez tetszik. és azt irják hogy ettől nem változik amit viszont nem hiszek, ezért kérdezek.
nem gyorsulni akarok a géppel, tudom h ez nem az a bmw
de ha tud többet miért ne
nincs mazdás haverom csak hondás, de leszarom öket :) az enyém szebb :D
Ne hallgass nasszere, irigy suzukis ;) Az én autom, a lenti képen, 7s körül gyorsul százra, 200 felett megy, és 7.6-ot fogyaszt Bp-Prága között*, a hangja is sokkal szebb, mint a gyári tds-nek. Mindenképpen javaslom a chiptuningot, sok tartalék van még abban a blokkban, én pl találtam még két hengert ;)