mérhetetlenül köszönöm a segítő szándékod,, keresek is egy suzukit :D
nem értem miért gond ha megkérdezek vkit akinek már volt ilyen, hogy mi változik mi hogy alakul
a fogyasztás azért érdekel mert most szépen eszik 5,5 litert és ez tetszik. és azt irják hogy ettől nem változik amit viszont nem hiszek, ezért kérdezek.
nem gyorsulni akarok a géppel, tudom h ez nem az a bmw
de ha tud többet miért ne
nincs mazdás haverom csak hondás, de leszarom öket :) az enyém szebb :D
Ne hallgass nasszere, irigy suzukis ;) Az én autom, a lenti képen, 7s körül gyorsul százra, 200 felett megy, és 7.6-ot fogyaszt Bp-Prága között*, a hangja is sokkal szebb, mint a gyári tds-nek. Mindenképpen javaslom a chiptuningot, sok tartalék van még abban a blokkban, én pl találtam még két hengert ;)
egy 1996-os 318 tds-nél van értelme a chip tuningnak?
Nem teszi tönkre a motort? mert amit írnak az a plussz 25 lóerő jól hangzik csak a következményeket nem ismerem, pl rövidebb élettartam, magasabb fogyasztás stb
Csak szólj ha egy jó autóval jót akarsz autózni :))) Leszámoltam a 4 matic kinézettel. De nem tudom hány centinek kell elvileg lennie nem mérted le a Tiédet :)))
Hu! Van! Nemrég aláfeküdtem 1 órát csak néztem nem a difim búg hanem a rohadt bosal úgy el van csavarodva hogy beleér az a kis felütésgátló gumi a kaszniba. Azt hallani be! Kicserélem a dobot eberspacherre. Aztán majd Zsolti meghalgatja. Az ő fülét semmi zörej nem kerüli el.