egy 1996-os 318 tds-nél van értelme a chip tuningnak?
Nem teszi tönkre a motort? mert amit írnak az a plussz 25 lóerő jól hangzik csak a következményeket nem ismerem, pl rövidebb élettartam, magasabb fogyasztás stb
Csak szólj ha egy jó autóval jót akarsz autózni :))) Leszámoltam a 4 matic kinézettel. De nem tudom hány centinek kell elvileg lennie nem mérted le a Tiédet :)))
Hu! Van! Nemrég aláfeküdtem 1 órát csak néztem nem a difim búg hanem a rohadt bosal úgy el van csavarodva hogy beleér az a kis felütésgátló gumi a kaszniba. Azt hallani be! Kicserélem a dobot eberspacherre. Aztán majd Zsolti meghalgatja. Az ő fülét semmi zörej nem kerüli el.
Mától én is Bmw-s (is) lettem, 98' compact 316i (1596). Még februárban vettem, 1,5 hónapot dolgoztam rajta (kuplung, fékek, belseje, meg pár apróság) tegnap műszakizott, ma rajta az új rendszám. 20 éve volt utóljára BMW- m e21 323i, e21 318i, e28 518i. Kicsit újra átélem a fiatalságom bár annyira öreg nem vagyok:)
Az elektromos fűtéscsap (elektromágneses), hidegre tekerve elzárja a melegvíz utját. Van szimpla és dupla kivitel. A dupla a dual klimásban van ha jól tudom.
Ma egyéb ok miatt (ködlámpa teszt) rajta hagytam direkt a gyújtást a kocsin. Kb 2 másodpercenként hallottam egy relé hangot a motor térből. Mondom mi a fene... közelebb megyek és úgy vettem észre mintha a fűtés csövek felől jönnek a kattanó hangok. Így is volt, pont ahol bemennek az utastérbe. De van ott egy szerkezet , amint a cső keresztül halad. Kis mágnesszelep valaminek tűnik.
Na de két másodpercenként kattog. Ha fűtés csavarót mondjuk közép vagy meleg állásba állítom ,már nem csinálja. De ha mondjuk a hideg felé tekerem akkor igen.
Járó motornál is megfogtam ezt a szerkezetet és kattog akkor is, csak ha hideg felé van tekerve.
Egy többszáz oldalas, fényképekkel illusztrált elég átfogó javítási-karbantartási könyv E36-hoz. Összes villamos diagrammal, részletes adatokkal, stb. Jópár Mbyte pdf-ben, simán mailben nem tudom átküldeni neked.