Tanácstalan vagyok ,egy hete van 1,3-as ,50kw feliciám.
Elmúlt hétvégén mentem ki először a városból és próbáltam a 90-es tempót tartva haladni,de 85-től olyan rezgésbe kezdett a kocsi,hogy az anyósülés felül 5 cm-re kilengett jobbra ,balra.Tovább folyamatosan gyorsítva 100 körül majdnem nullára csökkent a rezgés.
Én 6 literrel járok el vele(igaz a nagyja azért országút)
A pollenszűrőt azt a motortérben a levegő beömlő nyílásra/rácsra helyezve találod meg, de gyakorlatilag csak akkor van bennük, amikor a gondos gazdi vesz bele ezer Forintért egyet...
Én ritkábban járok városba vele,de akkor a 6-6.5 L normális fogyasztás.Ja és lenne még egy kérdésem a pollen szűrő hol van a Felíciában? köszi a választ :)
helló. Csak kíváncsiságból kérdeznék egy dolgot hogy akinek 1.3 MPI Felíciája van,és mennyi az átlag fogyasztása? Nekem kB 6-6.5 L dinamikusabb vezetési stílussal.
Hali.Nekem elöl 16cm hangszórók vannak csipogóval.Hátulról kivettem a mélyládát mert kellett a hely.Az erősítő ott maradt és mi húztunk hátra vezetéket.Nekem nem volt gyárilag hátrahúzva,de ha van is az nem sok mindenre jó.Normális vezetéket tegyél bele.A kalaptartóba most nekem van két ovál és mind a 4 hangszórót az erősítő hajtja.Ha kiveszem a kalaptartót az elsők akkor is szólnak.Annyi hogy két csatlakozó kell.Mondjuk ha most csinálnám akkor a kalaptartóba egy pár 20 cm szettet tennék.de igy is elég.Szépen szól és ez a lényeg.
Szia! Én a gólyalábakra tippelnék! Pontosabban a felső csapágyak hibája is okozhat ilyen tüneteket. Persze ha felemelitek az autót és rendesen meg van rángatva akkor azért meg lehet látni. Azt a szerelőt aki odamegy és a talpán rángatja az autót vagy csak rugdalja a kerekeket kerüld el messzire.:-)
Elég rendesen kopott téli gumik voltak az autón, és azt a hibát produkálta, hogy jobb kanyar után jobbra húzott, bal kanyar után egyenesen futott.
Azt mondták nekem, hogy biztosan a gumik.
Le lettek cserélve, nyárira, most jobb kanyar után marad egyenes, bal kanyar után balra húz. Itt a helyi szervizben azt mondták, hogy nem tudják, mi a baja, fel kéne újítani a komplett fútóművet, de konkrétan nem tudják, hogy mi a baja...
Hali.Első ajtóba 16cm.Azonkivül ha a kalaptartót nem akarod kivágni akkor a hátsó ajtóba,a csikktartó helyère kèt kis ovál ès a csomitartóba egy mèlyláda De a kalaptartó is jó megoldás.
A Glicosam Alu teljesen jó. Én akkor szoktam venni, amikor 2.500-Ft alatt van a kannás kiszerelés. Az 4 vagy 5 liter(nem emlékszem) és azt hígítom fel.
A termosztát helyzete nem érdekes a feltöltéskor, de én mindig megvárom utána, hogy kinyisson és csak akko van a végső szint ellenőrzés, és már említettem, mindig marad a rendszerben leeresztés után is...
Alul a szijtarcsanal sajnos nincs burkoló lemezem jó lenne ha valahol tudnék szerezni mert nagy esőben meg szokott csuszni az ekszij mikor sok vizet kap.
Fagyállóból milyet használsz?
Már markara. Ebből is van minőségi meg rosszabb gagyi, mint az olajokból?
Vagy a Glicosam alu elég jó minőségű?
Egyáltalán megéri a 2-3 ezer ft per liter áru fagyálló koncentrátumokat megvenni??
Nem kell akna, akár az utcán is meg tudod csinálni. Alul a főtengely ékszíjtárcsánál van egy vascső darab amin a hűtővíz leeresztő csavar van. Na azt kivesz és belefolyat egy edénybe. Ha a jobb oldalon megvan mindkét burkoló lemezed, akkor a hátsó miatt nem férsz hozz, le kell venni előtte. Gyakorlatilag az a legalsó pontja a rendszernek, de magában a motortömbben azért marad belőle, ami nem baj. G12 rózsaszínű(általában) alubarát fagyállót keverj hozzá, minimum -25-30°C-ra beállítva. Magától légtelenedik, de segíthetsz neki a hőgomba kikapásával pár pillanatra, illetve emelt fordulaton való eléréssel...