Keresés

Részletes keresés

kitadimanta Creative Commons License 2016.01.01 0 0 51

Szia Joy! Örülök, hogy "látlak":  BUÉK! - Mindenkinek!

Előzmény: joy (50)
joy Creative Commons License 2015.12.31 0 0 50

"...az állandómágnes mágneses mezejét időben változó mágneses mezővé alakítja..."
Na, ja.
A Zuniwerzum középpontja a Föld!

Előzmény: kitadimanta (49)
kitadimanta Creative Commons License 2015.12.09 0 1 49

"Gyakorlatilag a a készülék egy speciális transzformátor, amely az állandómágnes mágneses mezejét időben változó mágneses mezővé alakítja, ezáltal energiát állít elő."

Nem teljesen, de ebbe nem merülök bele, mert lényegtelen, viszont észre kell venni, hogy csak odáig számolt a cikk írója, hogy a transzformátor kimeneti oldalán létrehozott valamilyen feszültséget. (Történetesen nagyobbat, mint a bemeneti oldalon, de ebben semmi különös nincs, mert bármilyen más - nem 1:1 menetszám-arányú - trafóval meg lehet csinálni.)

Elfelejtette, vagy szándékosan elhallgatta, hogy a kimenetre kapcsolt terhelés zárja kimeneti tekercsek áramkörét, s a kapcsokon levő feszültség hatására áram fog a vezetőben folyni. A probléma itt kezdődik, mert az átfolyó áram mágneses erővonalakat fog gerjeszteni a kimeneti tekercsben - ezzel együtt a vastestben is - aminek iránya ellenkező a a feszültséget létrehozó erővonalak irányával. Ebből rögtön kiderül, hogy egy egyensúlyi állapot fog létrejönni, és pontosan annyi teljesítmény fog megjelenni a kimeneti kapcsokon, mint amennyit betápláltunk a bemeneti oldalon (a veszteségeket nem számítva)

Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2015.12.08 -4 0 48

Hopp... most látom a topik a "rejtélyes dolgokba" került.

Törölt nick Creative Commons License 2015.12.08 -4 0 47

Nakérem itt egy valódi ingyen energia készülék részletes leírása:

http://ingyenenergia.weebly.com/

Gyakorlatilag a a készülék egy speciális transzformátor, amely az állandómágnes mágneses mezejét időben változó mágneses mezővé alakítja, ezáltal energiát állít elő.

Bár örökmozgónak tűnhet, mégsem örökmozgó, mert az állandómágnes egy idő után lemágneseződik, illetve az elektronikai alkatrészek is elhasználódnak.

Szabadenergiáról sincsen szó, mivel nem vákuumenergia kicsatolás történik.

emp Creative Commons License 2015.09.15 0 0 46

én már azt is elfelejtettem, hogy létezik ez a topik.

most megjelent a kedvencek felső részén, azért vagyok itt.

kár, hogy nem tudok válaszolni, mert a beírásod eltűnt(#30)  :)

gőzöm nincs, hogy akkor mire írtam válaszul.

Előzmény: pk1 (40)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.15 0 0 45

Ezt ismerem! Piciben működik, mert ott olyan kis változásokat kell(ene) mérni, amit megbízhatóan házilagosan nem lehet - amint nagyobb a változat, ahol már jól láthatóan meg kellene jelennie a hatásnak, akkor meg rögtön nincs, ezért a nagyobbat nem is érdemes/lehet/szabad megépíteni ;-)

Előzmény: mihaly210 (44)
mihaly210 Creative Commons License 2015.09.14 -1 0 44
Szia.
Hideg fúziórol hallottál már? A teli fűttes napenergia felhasználásával többlet hőt lehet előállitani. Piciben megcsináltam. Működik! Nagyban drága a kivitelezes mert nagyon pontos meresek kellenek hozzá.
Előzmény: Korovjov987 (38)
pizzaboy_ Creative Commons License 2015.08.20 0 0 43

Kíváncsi lennék azóta hogy áll a projekt.

Előzmény: rhénai (42)
rhénai Creative Commons License 2015.08.20 0 0 42

Tipisch.

Számtalan fajtája a szánalmas üldözési mániának.

Sikertelen.Nem müködik.Igérvény a köbön !

Őszinte beismerés helyett azzal védekezik hogy az ellenség keze betette a lábát és hogy a bőre szine miatt érte hátrány. Egely Gyuri is évtizedek óta iparkodik az energiát szinte ingyen termelú akármivel.....de KONKRÉTAN semmi....viszont több előadásában is felhivatkozta az energialobbi gonosz ármányságait. :)))) Itt ez a rengeteg nagyeszü feltaláló de a gané ellenség elteszegeti őket láb alól :)))

A hencegést abbahagyni ! A nemlétező ellenségtől riadozást abbahagyni !

És most elő az ingyenes energia-készülékkel ! ZOFORT !

Előzmény: pizzaboy_ (36)
Kami Kázmér Creative Commons License 2015.08.19 0 0 41

Korovjov 987!

A projektedben tudok segíteni,adj elérhetőséget e-mail-ben.

tecsisandor@invitel.hu

Üdv

pk1 Creative Commons License 2015.04.20 0 0 40

Igen. De ez miért probléma? :)

Előzmény: emp (31)
joy Creative Commons License 2015.04.12 0 2 39

:o)))

Előzmény: pizzaboy_ (36)
Korovjov987 Creative Commons License 2015.04.09 0 0 38

Rendben, mutatok linket a kapcsolási rajzról.

Műszaki középiskolába jártam, de ez nem jelent sokat, alap dolgokkal vagyok tisztába, mi a kondenzátor, tekercs, ellenállás, dióda stb... de a rajzok alapján nem világos ennek a készüléknek a működési elve.

Aki hasonlóan komolyan gondolja a szerkezet létrehozását, amely " ingyen " állít elő elektromos áramot, jelezzen.

Szükségem van segítségre hogy megvalósítsam. Én hajlandó vagyok felvállalni és bármely ellenérdekelt erő ellen menni.  Nem félek, nincsen veszíteni valóm.

Én ezen készülék megvalósítását több okból szeretném.

Az emberek függőségben élnek, ki vannak szolgáltatva nagyvállalatoknak, fizetnünk kell pénzt az energiáért.

Konkrétan a világhatalmi elit hatalmának megtörése motivál.

Hiszem hogy le lehet bontani a jelenlegi rabszolgatartó rendszert és ennek az egyik első lépése a az emeberk számára az ingyen elektromos áram biztosítása.

Itt vannak linkek egy ilyen szerkezetről, akit komolyan érdekell egy ilyen szerkezet és tud szakmailag hozzászólni kérem jellezzen a fórumon.

http://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.overunity.com%2F7679%2Fselfrunning-free-energy-devices-up-to-5-kw-from-tariel-kapanadze%2F19620%2F&ei=hL8mVYzNI4WtUf-jgpAO&bvm=bv.90491159,d.d24&psig=AFQjCNEd1qbjnDBut7oU51lQhVyf3MSuXg&ust=1428689136319718

http://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dfp3sed_eli0&ei=0sImVefmDMzUauWXgcgG&bvm=bv.90491159,d.d24&psig=AFQjCNEd1qbjnDBut7oU51lQhVyf3MSuXg&ust=1428689136319718

http://www.google.hu/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAcQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.overunityresearch.com%2Findex.php%3Faction%3Dprintpage%3Btopic%3D2358.0&ei=8MImVbf5PMfvaPDugMgI&bvm=bv.90491159,d.d24&psig=AFQjCNEd1qbjnDBut7oU51lQhVyf3MSuXg&ust=1428689136319718

Nem utolsó sorban egy Michael Tellinger videó, ami érthetővé teszi hogy miért akarom létrehozni ezt a szerkezetet.

https://www.youtube.com/watch?v=_yfx5IkTUeI

OnlyFUN Creative Commons License 2015.04.08 0 0 37

Jól hangzik. Engem is érdekelne!

pizzaboy_ Creative Commons License 2015.04.08 0 1 36

Én hiszem, hogy sikerül megépíteni, csak arra vigyázz nehogy pont a gép befejezése előtt téged is megfélemlítsenek, ne adj' isten a bemuatóra menet összetörjön.

Előzmény: Korovjov987 (35)
Korovjov987 Creative Commons License 2015.04.08 0 0 35

Sziasztok!

Szeretnék mutatni egy érdekes filmet.

Ezen egy " ingyen áramot " termelő készüléket mutatnak be.

Meg van hozzá a kapcsolási rajz és leírás.

Szerintetek ez működik?

https://www.youtube.com/watch?v=aUWAzmy-61o

Én szeretnék építeni egy készüléket amivel " ingyen " tudok áramot előállítani.

Nagyon sok videó és leírás elérhető az interneten. Nyilvánvalóan számos közülük átverés, de úgy hiszem hogy létezik ilyen eszköz.

Hiszem hogy Tesla és mellette más kutatók is felfedezték az eszközt amely megoldja az energia függőséget.

Szeretnék ilyen készüléket készíteni és az emberek számára elérhetővé tenni a leírást és részleteket.

rengeteg a mendemonda, eltűnt tudósokról, megfélemlítésről stb... miközben a fórumokon sokan leszögezik hogy ilyen készülék nincsen...

Ha valaki hasonlóan gondolkozik és vállalja a kihívást, közösen megalkothatnánk a leírások alapján a készüléket és fény derülne rá, hogy működik-e vagy sem.

Amennyiben működik, úgy én vállalom hogy bemutassam a készüléket és hogy terjesszem az emberek között ezt a lehetőséget.

Szeretném ha létrejönne egy csoport akikkel közösen megalkotnánk a szerkezetet.

emp Creative Commons License 2015.04.01 0 0 31
Előzmény: pk1 (30)
pizo Creative Commons License 2015.04.01 0 0 28

Geotermikus erőmű

Zoli

Előzmény: II. Tahó Süsü (22)
pk1 Creative Commons License 2015.04.01 0 0 27

Féreglyukról már beszéltgettünk, de akkor még nem említettem meg a gravitációs sugárzást, ami szép lassan csökkentené a rendszer energiáját.

Mágnesekből álló szerkezetéknél pedig az elektromágneses sugárzás vinné el az energiát, persze csak akkor, ha a szerkezetben van mozgó rész. :)

Előzmény: allaid (14)
fák,juh Creative Commons License 2015.03.30 0 0 26

Itt egy másik és egy facebookos cáfolat.

https://www.youtube.com/watch?v=RkLfpXpO5sQ

"Az emberek sokszor félreértelmezik az örökmozgó (perpetuum mobile) fizikai fogalmát. Ez nem olyan valamit jelent, ami képes örökké mozogni magától, hanem olyan szerkezetet, ami több energiát hoz létre, mint amennyit belefektetünk. Ilyen gép bizonyítottan nem létezik, ez a fizika egyik alaptétele (Hőtan II.-III. főtétele), ha megdőlne, akkor nem tudnánk megmagyarázni még egy olyan egyszerű jelenséget sem, mint az, hogy ha télen kinyitod az ablakot, kihűl a szoba (a kettő meglepő módon ekvivalens). Ez itt is igaz. Pontosan annyi energiát termel, amennyit saját mozgatása emészt fel. Tehát örökké mozog, de ha "kivennénk" belőle energiát, pl. rácsatolnánk egy generátort, megállna (surlódás, mágnesesség, stb következtében). Mellesleg számtalan ilyen szerkezet létezik ezen kívül."

allaid Creative Commons License 2015.03.29 0 0 25

"Hülyeség. Pusztán arról van szó, hogy az állórész mágnesei mindig egy irányba taszítják a forgórász mágneseit megfelelő tervezés esetén. Ettől műkszik, egy ideig."

szerintem az ott egy mágnes csapágy, csak kicsit szokatlan elrendezéssel, vákuumban tényleg nagyon sokáig foroghat ha egyszer meglökik.

Előzmény: Törölt nick (13)
mmormota Creative Commons License 2015.03.29 0 0 24

Egyébként az, hogy jó elektromágneses szimulátor programmal működjön egy örökmozgó, az nem fizikai hanem matematikai képtelenség.

Egy szimulátor matematikai modellel dolgozik. Az elektromágnesség szimulálására a Maxwell egyenleteket használják. Ezeknek pedig alap tulajdonsága az idő eltolás szimmetria. Emiatt a Noether tétel szerint megmaradó mennyiség az energia. Így Maxwell egyenleteken alapuló örökmozgó nem létezhet. Ez tiszta matematika.

Vagyis Maxwell egyenleteken alapuló jó szimulátorral akkor sem lehetne működő örökmozgót szimulálni, ha egyébként a valóságban létezne működő örökmozgó.

mmormota Creative Commons License 2015.03.29 0 0 23

A leírásában az áll, hogy egy két (!) dimenziós szemléltető program.

Amúgy aki örökmozgóssal én eddig beszélgettem, az mind olyan fizikai és matematikai antitalentum volt, aki egy tökéletes programmal is képes hibás eredményt kihozni. Jó kalapáccsal is a szöget kell eltalálni, nem az ujját.

Előzmény: Törölt nick (21)
II. Tahó Süsü Creative Commons License 2015.03.29 0 0 22

Egy ilyen szerkezetet nem nehéz építeni, egyetlen szépséghibája az, hogy nem fog működni. Ha működne, örökmozgó lenne.

Egyébként van olyan eszköz, ami "ingyen energiát termel", mindössze annyi a trükk, hogy az energiát nem nekünk kell adni a működéshez, hanem a Földnek, Holdnak, vagy a Napnak. Ilyenek az alábbiak:

- Árapály erőmű.

- Vízerőmű.

- Napenergia.

- Szélenergia.

Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2015.03.29 0 0 21

Tehát rossz a szimulációs program :-)

Előzmény: mmormota (20)
mmormota Creative Commons License 2015.03.29 0 0 20

Pusztán arról van szó, hogy az állórész mágnesei mindig egy irányba taszítják a forgórász mágneseit megfelelő tervezés esetén.

Nem létezik ilyen elrendezés.

Előzmény: Törölt nick (13)
Qqberci Creative Commons License 2015.03.29 0 1 19

Legetséges olyan szerkezetek építése, amelyek ingyen termelik az energiát?

Fordulj Széles Gáborhoz bizalommal (energiacella)...

Előzmény: Törölt nick (-)
allaid Creative Commons License 2015.03.29 0 0 18

Madách szerint sikerül az előbb vagy utóbb:

LUCIFER
S mi tessék rajta? Hogy nehány anyag
Más-más tulajdonokkal felruházva,
Miket előbb, hogysem nyilatkozának,
Nem is sejtettél bennök, úgy lehet,
Vagy, ha igen, másítni nincs erőd,
Nehány golyóba összevissza gyúrva,
Most vonzza, űzi és taszítja egymást,
Nehány féregben öntudatra kél,
Míg minden megtelt, míg minden kihűlt,
És megmarad a semleges salak. -
Az ember ezt, ha egykor ellesi,
Vegykonyhájában szintén megteszi. -
Te nagy konyhádba helyzéd embered,
S elnézed néki, hogy kontárkodik,
Kotyvaszt, s magát Istennek képzeli.
De hogyha elfecsérli s rontja majd
A főztet, akkor gyúlsz késő haragra.
Pedig mit vársz mást egy műkedvelőtől? -
Aztán mivégre az egész teremtés?
Dicsőségedre írtál költeményt,
Beléhelyezted egy rossz gépezetbe,
És meg nem únod véges végtelen,
Hogy az a nóta mindig úgy megyen.
Méltó-e illyen aggastyánhoz e
Játék, melyen csak gyermekszív hevülhet?
Hol sárba gyúrt kis szikra mímeli
Urát, de torzalak csak, képe nem;
Végzet, szabadság egymást üldözi,
S hiányzik az összhangzó értelem. -

http://mek.oszk.hu/00800/00849/html/01.htm#1

allaid Creative Commons License 2015.03.29 0 0 17

Arról, hogy hogyan tudnánk azt megvalósítani kicsiben, a garázsban. (-:

Olyan elmélet is van, hogy létesíteni egy feketelyukat és azt anyaggal etetni. Ahogy zuhan belefele közben fel is forrósodik. Idővel ott lesz benne az egész világegyetem összes anyaga, de az jó soká lesz mert a ház fűtéséhez az úszómedencével együtt se kell naponta 1mg se. (-:

Előzmény: Törölt nick (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!