Még nem aggódom, én is el szoktam tűnni akár hetekre, csak 1-2 bizniszt már így beszoptam, hogy jajj közben ez, meg amaz. Akkor is ráizgultam a K bajonettes valamire, csak éppen hangom nem volt, hogy meg bírjuk beszélni :-D
Még barátkozom vele, Takumar 1.4/50esem van, elsőre nem tűnt akkora bummnak. Másik csoportban elvileg lecsaptam egy 5ös Heliosra, aztán remélem jelentkezik a hirdető.
a6000 nem valami profi ?? :D Jobb gépről beszélünk mint a D7100 ;) én is most fogok venni pont :D ( https://www.youtube.com/watch?v=80gVjvrQlEw) Jason Lanier D800 at cserélte le "" ben a a6000 re
Köszi, de pont az az érdekes, hogy nyomom a pöcköt és mégse. Csavarhúzóval kiderítettem, hogy mekkora utat jár be a pöcök obi nélkül és betömtem a rést papírzsepi galacsinnal. További csavar a történetben, hogy tökéletesen szuperált kicsivel később meg nem. A tükör fent marad.
Annyi az egész, hogy EF objektív vagy csippes adapter esetén a kapcsolót nyomni kell, a hagyományos adapter esetén ez nem volt probléma. Valamit oda kell ragasztani vagy forrasztani az adapterre és csók.
Értem. Sajnos semmi fogalmam nincs a piaci értékekről. De majd szétnézek, hogy mi a realitás. Annak idején sem voltak olcsók. Köszönöm, minden hasznos tanácsot szívesen fogadok.
Köszönöm a válaszokat. Nekem sajnos nincsen olyan gépeim, amire fel tudnám tenni. Néha használok egy Fuji 5500 bridge gépet. Igazán komolyan soha nem fotóztam, de annak idején a Praktica MTL-5B gépemmel jó képeket is sikerült készíteni. Az említett Sonnar objektíven kívül van egy Flektogon 2,8/35-ös és egy Pentacon auto 1,8/50 Multi coating lencsém. Valószínűleg megpróbálkozom az eladással, ha egyáltalán ezek keresettek.